Με 58 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι ο Έντινσον Καβάνι!

16:44 7/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Έτοιμη να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού φέρεται να είναι η Τσέλσι, καθώς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, συμφώνησε σε όλα με τη Νάπολι για τη μεταγραφή του Ουρουγουανού επιθετικού, Έντινσον Καβάνι.

Ήδη από την Πέμπτη, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είχε αποκαλύψει ότι οι Λονδρέζοι έχουν προσεγγίσει τον ιταλικό σύλλογο για τη μετακίνηση του Καβάνι, και μία ημέρα μετά, δημοσίευμα της Mediaset κάνει λόγο για οριστικά συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μέχρι πρότινος, το αφεντικό της Νάπολι

διαμήνυε πως ο «Matador» θα αποχωρήσει από το Σαν Πάολο μόνο εφόσον καλυφθεί η ρήτρα των 63 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο χθες (7/6), ουσιαστικά ακύρωσε τον εαυτό του, αφού δήλωσε πως: «ίσως έχει έρθει η ώρα να αντικατασταθεί».

Το ρεπορτάζ θέλει τις δύο ομάδες να τα έχουν βρει σε όλα, στα 58 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο είναι ίδιο με αυτό που δαπανήθηκε τον Ιανουάριο του 2011, για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες.

Εφόσον τελικά τα όσα γράφονται γίνουν πραγματικότητα, οι «Μπλε» ξεκινούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη… μάχη του μεταγραφικού παζαριού, καθώς έπειτα από την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο, θα προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα