Telegraph: Να παραιτηθεί ο Όλι Ρεν για εγκλήματα κατά της Ελλάδας!

15:45 7/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Σφοδρή επίθεση κατά των χειρισμών της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., σχετικά με το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην ελληνική οικονομία, πραγματοποιεί με σημερινό της άρθρο η βρετανική ιστοσελίδα Telegraph, με τίτλο: «Ο Όλι Ρεν πρέπει να παραιτηθεί για εγκλήματα κατά της Ελλάδας και της οικονομίας».

Χαρακτηριστικά, ο αρθρογράφος Ambrose Evans-Pritchard σημειώνει: «Κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για

τα καταστροφικά λάθη που έγιναν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ στην Ελλάδα, όπου η ανεργία των νέων αγγίζει το 58,3%», ενώ στη συνέχεια τονίζει: «Κανείς δεν έχει παραιτηθεί, κανείς δεν έχει χάσει ένα μεροκάματο, παρά την παραδοχή του Δ.Ν.Τ. για τα λάθη που έγιναν».

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, το χειρότερο όλων είναι το γεγονός ότι «δεν έχουν διορθωθεί πλήρως τα βασικά εννοιολογικά λάθη της πολιτικής που οδήγησε σε αυτό το τραγικό συμβάν. Η Ευρωζώνη έχει κολλήσει στο μείγμα της αυτοκαταστροφικής πολιτικής».

Τέλος, αναφερόμενος στον οικονομικό επίτροπο Όλι Ρεν, ο αρθρογράφος αναφέρει: «Η τρόικα είναι το “μωρό” του Όλε Ρεν. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, αλλά ανέλαβε μια αδύνατη αποστολή, χωρίς να έχει δύναμη. Αν δεν παραιτηθεί κάποιος, και ειδικότερα ο Επίτροπος, η τρομοκρατία θα συνεχιστεί. Θα επιμείνουν στην καταστροφική ανοησία και οι άνεργοι θα ξεπεράσουν τους 100.000 ανά μήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα