«Μας έδερνε και μας ζητούσε χρήματα» – Αμετανόητος ο πατροκτόνος του Άστρος

Χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα ο 75χρονος που σκότωσε στο Άστρος Κυνουρίας τον γιο του.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο 75χρονος άνδρας είχε πυροβολήσει τρεις φορές τον 39χρονο γιο του λόγω οικογενειακών διαφορών. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη μαζί με άλλους τέσσερις συγγενείς του θύματος και εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso,

ο 75χρονος δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας κατά την διάρκεια της απολογίας του.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο δράστης μόλις είχε ακούσει για τον θάνατο του γιου του από τους αστυνομικούς, όχι μόνο ήταν ατάραχος αλλά στη συνέχεια πήγε στο καφενείο του χωριού για να διασκεδάσει. Στον αντίποδα, η μητέρα και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες συγγενείς, εμφανίστηκαν μετανιωμένοι στον εισαγγελέα για τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης ήθελε να βάλει ένα τέλος στους ομηρικούς καβγάδες με τον γιο του, που είχε μετακομίσει πρόσφατα στο πατρικό του και είχε αφήσει το σπίτι του στο Περιστέρι. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, οι καβγάδες ήταν πάρα πολύ έντονοι και ο 39χρονος είχε φθάσει σε σημείο να χειροδικήσει σε βάρος της μητέρας του. Ο 75χρονος πυροβόλησε τρεις φορές με το δίκαννο τον γιο του με την χαριστική βολή να είναι αυτή που τον πέτυχε στο θώρακα γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να δηλώνουν ότι «είχε πλήρη επίγνωση του τι έκανε».

Η συνέχεια θυμίζει σενάριο ταινίας. Η 67χρονη μητέρα, ο 71χρονος θείος, η 70χρονη θεία και ο 53χρονος γαμπρός όλοι αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος, αποφάσισαν να βοηθήσουν τον 75χρονο να σβήσει τα ίχνη του, να κρύψει το πτώμα και να κρύψουν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας και δράστης με την βοήθεια του θείου, πήγε το πτώμα στο αυτοκίνητο, έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας, το μετέφερε σε ερημική περιοχή και έβαλε φωτιά.

Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος και τους μετέφερε πίσω στο σπίτι του δράστη, όπου η 67χρονη και η 70χρονη καθάρισαν προσεκτικά την αυλή για να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος. Είναι ενδεικτικό ότι τις πινακίδες του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα του 39χρονου τις έθαψαν στον κήπο του σπιτιού τους οι δύο γυναίκες. Και οι πέντε συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του εμπρησμού, της ψευδορκίας και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες Eurokinissi

The post «Μας έδερνε και μας ζητούσε χρήματα» – Αμετανόητος ο πατροκτόνος του Άστρος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα