Μαντήλι στο πέτο

Το έχεις συνδυάσει μόνο με κοστούμι και καλό ντύσιμο, αλλά η μόδα θέλει το μαντήλι στο πέτο να φοριέται και στην καθημερινότητα.

Ο νέος κανόνας του αντρικού στυλ λέει ότι το μαντήλι στο πέτο μπορεί να φορεθεί και στην καθημερινότητα σε συνδυασμό με ένα σακάκι, φτάνει αυτό να είναι καλοραμμένο.

Το μαντήλι παύει να είναι χαρακτηριστικό ενός συντηρητικού ντυσίματος και μπαίνει στο ρόλο ενός πιο fun και σοφιστικέ αξεσουάρ. Αυτό

που παίζει ρόλο δεν είναι τόσο ένα εντυπωσιακό print, όσο ο τρόπος που θα το φορέσετε. Σκεφτείτε ότι έχετε στα χέρια σας σαν ένα ρομαντικό ραβασάκι. Τι κάνετε; Του φέρεστε ευγενικά, το διπλώνετε και το τοποθετείτε αβίαστα στην τσέπη σας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να το αφήσετε να βγαίνει περίπου τέσσερα εκατοστά έξω από το τσεπάκι σας. Όσον αφορά το χρώμα φροντίστε να δένει με το χρώμα και τις υφές του υπόλοιπου outfit.

Για να ενισχύστε το cool attitude τυλίξτε χαλαρά γύρω από το λαιμό ένα μονόχρωμο αφράτο μαντήλι και φορέστε τα πιο μουράτα γυαλιά ηλίου σας. Τέλος, αφήστε το σακάκι σας ανοιχτό.

Πηγή: jenny.gr

Διαβάστε ακόμα:

* Η αναβίωση του Rat Pack πνεύματος

* Να βάλω φουλάρι;

* Εδώ η γραβάτα, εκεί η γραβάτα…

Keywords
Αναζητήσεις
πως βαζω μαντηλι στο πετο, pos diplonoume to mantilaki
Τυχαία Θέματα