Μαλέλης: Δεν είχα καμία κόντρα ούτε με τον Χατζηνικολάου, ούτε με τον Ευαγγελάτο

Αποκαλυπτικός και καυστικός ήταν για μια ακόμη φορά ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης. Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Full Life που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή και η καθημερινότητα του μετά την μεγάλη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, διέψευσε ότι είχε συγκρουστεί πριν φύγει από το STAR με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αποκάλυψε

τα σχέδια του για τον νέο ΣΚΑΪ.

Για το τι τον δυσκόλεψε περισσότερο να προσαρμοστεί στη νέα ζωή του είπε:

«Το κόψιμο του τσιγάρου! Τα υπόλοιπα τα έχω περιορίσει, δηλαδή φαγητό και εξόδους. Δεν ξενυχτάω, αθλούμαι, μένω περισσότερο στο σπίτι. Έχω αντικαταστήσει τις εξόδους με διάβασμα,ταινίες και με το να κοιμάμαι νωρίς».

Ο ίδιος λέει ότι είχε αποφασίσει να τελειώσει οριστικά με την τηλεόραση και τους έντονους ρυθμούς της αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί στην πρόταση του ΣΚΑΪ για τον οποίο είναι η μεγάλη του αγάπη. Διέψευσε μάλιστα τα όσα γράφτηκαν ότι οι τριβές που είχε με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν αυτές που τον οδήγησαν να φύγει από το STAR.

«Μάλιστα, όταν κάναμε τις πρώτες συσκέψεις μαζί, δεν είχαμε καμία τριβή, γνωρίζαμε ποιος είναι ο ρόλος του καθενός.Μάλιστα, ο Νίκος μου είχε πει: Δεν θέλω να κάνω περισσότερα πράγματα. Το σχόλιο μου και την εκπομπή μου. Έχω μια εφημερίδα και ένα ραδιόφωνο. Φυσικά δεν ξέρω τι θα γινόταν στη συνέχεια, δεν μπορώ να το προδικάσω».

Με τον ίδιο κατηγορηματικό τρόπο ο Σταμάτης Μαλέλης διέψευσε ότι έχει συγκρουστεί στον ΣΚΑΪ και με το αγαπημένο του παιδί, τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στον ΣΚΑΪ ή στη σκέψη μου. Είμαι καθαρός και ότι είναι να πω, θα το πω! Δεν υπήρξε καμία σύγκρουση με τον Νίκο, τα διαψεύδω όλα.Πάντοτε υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των εκπομπών για τους καλεσμένους....Και αλίμονο στον παρουσιαστή που δεν ενδιαφέρεται να κλείσει τον καλύτερο για την εκπομπή του».

Παράλληλα ο Σταμάτης Μαλέλης έπλεξε το εγκώμιο της Σίας Κοσιώνη και αποκάλυψε τα σχέδια του για τον νέο ΣΚΑΪ.

«Η Σία Κοσιώνη αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια. Και ειλικρινά, πάντοτε είχα καλή άποψη, τώρα όμως που τη γνώρισα, εντυπωσιάστηκα γιατί είναι εργατική, μορφωμένη, συνεργάσιμη, έχει αντανακλαστικά και είναι πολύ φρέσκια....Ο ΣΚΑΪ πρέπει να αποκτήσει μία με δύο ακόμη εκπομπές ψυχαγωγίας στο prime time και θεωρώ ότι ο Βουλαρίνος είναι εξαιρετική περίπτωση. Μην ξεχνάς ότι αυτό το κανάλι έχει παράδοση στη σάτιρα, θυμίζω ότι εδώ μεγαλούργησε ο Μητσικώστας και η Μαλβίνα. Ο ΣΚΑΪ οφείλει να δοκιμάσει τέτοια πράγματα».

Τέλος ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια «ακτινογραφία» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

«Ο ΑΝΤ1 πάει καλύτερα από όλους. Νομίζω ότι βοήθησε η μετεγγραφή των Λιάγκα-Σκορδά, ήταν πολύ καλή κίνηση και μπήκε δυναμικά στην ψυχαγωγία. Επίσης, καλά πάει και Γερμανού...Και ο Κωστόπουλος είναι καλός στο MEGA. Αλλά το μεγάλο κανάλι δεν αναμένεται να κάνει το μπαμ! Επιπλέον η αποχώρηση του Μπούτου είναι μεγάλη απώλεια!»

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα