Τα νέα επιχειρηματικά σχέδια της Έλλης Κοκκίνου – Τι ετοιμάζει η γνωστή τραγουδίστρια

Μια νέα αρχή στη ζωή της θέλει να κάνει η Έλλη Κοκκίνου μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη. Μπορεί ο γάμος της να είχε τελειώσει οριστικά εδώ και καιρό υπήρχαν όμως μεταξύ του ζευγαριού οικονομικές εκκρεμότητες που φόρτωναν και τους δυο τους με άγχος.

Το βασικό πρόβλημα ήταν το πολυτελές

σπίτι στο οποίο έζησαν από κοινού και είχε γίνει η φωλιά τους για τα τρία χρόνια που έζησαν μαζί. Αφού οι δικηγόροι τους πήραν χαρτί και μολύβι για να υπολογίσουν την συνεισφορά του καθενός το επόμενο αλλά όπως αποδείχτηκε και πιο δύσκολο στάδιο ήταν να πωληθεί το σπίτι.

Έφτασαν πολλές φορές στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες έκαναν δύσκολη έως αδύνατη την πώληση του σπιτιού μέχρι τελικά βρέθηκε αγοραστής και όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Full Life στο πρώτο του τεύχος που κυκλοφορεί την Τετάρτη το σπίτι πουλήθηκε τελικά έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτσι η Έλλη Κοκκίνου φανερά ανακουφισμένη πλέον όχι απλά αφήνει πίσω της κάθε δεσμό με το παρελθόν αλλά είναι έτοιμη να ανοίξει «πανιά» για τα νέα επιχειρηματικά της σχέδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Full Life η γνωστή τραγουδίστρια σκέφτεται να ανοίξει έναν χώρο καλλωπισμού ο οποίος θα περιέχει από κομμωτήρια μέχρι spa, γυμναστήρια και χώρους περιποίησης.

Και βέβαια στο πλευρό της βρίσκεται ο σύντροφός της μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης που την ανανέωσε πολύ ψυχολογικά και της έδωσε ώθηση να ξεπεράσει κάθε δυσκολία.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα