Μάχη για τη ζωή δίνει η νεαρή Μυρτώ στις ΗΠΑ – Νοσηλεύεται σε κλινική του Χάρβαρντ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού η μικρή Μυρτώ, καθώς η περιπέτεια της υγείας της φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό.

Πρόκειται για το νεαρό κορίτσι που το καλοκαίρι του 2012 δέχτηκε επίθεση σε παραλία της Πάρου από τον Πακιστανό Άχμετ Βάκας, μια επίθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Έκτοτε η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται σε κομματώδη κατάσταση σε κλίνική του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ στις Ηνωμένες Πολιτείες, έπειτα απο μακρά νοσηλεία της

σε αρκετά ελληνικά νοσοκομεία , όπως ο Ευαγγελισμός και το Λαϊκό νοσοκομείο, όπου δεν μπόρεσαν να της παράξουν την απαραίτητη βοήθεια.

Σήμερα η 16χρονη Μυρτώ συμπληρώνει τέσσερις περίπου μήνες νοσηλείας σε κλινική αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Μασαχουσέτης του Πανεπιστημίου Harvard, όμως τα νέα για την εξέλιξη της υγείας της δεν είναι πολύ αισιόδοξα.

Εντωμεταξύ, σε αναβολή έχει οδηγηθεί η δικάσιμος για τον κατηγορούμενο, έπειτα απο αίτημα των γονέων της νεαρής κοπέλας, οι οποίοι επιθυμούν να είναι παρόντες κατα την διάρκεια της δίκης.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα