Λόχαν και Τσάρλι Σιν μαζί στο κρεβάτι

Δεν ξέρουμε ποιανού παραγωγού ήταν η φαεινή ιδέα να βάλει στην ίδια ταινία και σε κοινές σκηνές, τον Τσάρλι Σιν και την Λίντσει Λοχαν, αλλά σίγουρα δεν ήταν σπουδαία ιδέα.

Τα δύο κακά παιδιά του Χόλυγουντ που συναγωνίζονται στο ποιος θα κάνει τα περισσότερα σκάνδαλα και ποιον θα συλλάβουν μεθυσμένο οι αστυνομικοί, συμπρωταγωνιστούν στην κωμωδία Scary Movie 5 που αναμένεται να βγει στις αίθουσες σύντομα. Το σύντομα βέβαια προϋποθέτει ότι και οι δυο τους θα φανούν επαγγελματίες και θα πηγαίνουν καθημερινά στα γυρίσματα. Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Πρόσφατα η Λίντσει έχασε την πτήση της και καθυστέρησαν τα γυρίσματα γιατί ισχυρίστηκε ότι έχει πνευμονία. Το ίδιο βράδυ οι παπαράτσι την φωτογράφησαν να βγαίνει μεθυσμένη από ένα μπαρ.

Κάπως ετσι θα συνεχιστούν τα γυρίσματα της ταινίες με τους παραγωγούς να τραβάνε τα μαλλιά τους για την επιλογή των ηθοποιών, γιατί και ο Τσάρλι δεν είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου, αλλά έιναι συνεργάσιμος , όταν όμως δεν πίνει δεν κάνει ναρκωτικά αι δεν χαρτοπαίζει.

Η φωτογραφία που έδωσε η παραγωγή από τα γυρίσματα είναι μια σκηνή του έργου, όπου το ζευγάρι ξυπνάει το πρωί, μετά από μια παθιασμένη και σαδομαχιστική νύχτα σεξ, απ΄ την οποία δεν θυμάται κανείς τίποτε. Θα μπορούσε να συμβαίνει και στην πραγματική ζωή, τουλάχιστον αυτών των δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα