Λεσβιακό ροζ σκάνδαλο στην Yahoo: Στρίμωχνε την υπάλληλο για να της δώσει προαγωγή

Ένα λεσβιακό ροζ σκάνδαλο έχει αναστατώσει τον κολοσσό Yahoo. Η προϊσταμένη της εταιρείας παρακαλούσε μία υπάλληλο να ενδώσει στις ορέξεις της και όταν σταμάτησε να τις δέχεται, την διέσυρε λέγοντας ότι δεν κάνει καλά την δουλειά της.

«Για ένα λαμπρό μέλλον, θα πρέπει να με αφήσεις να χαρώ το κορμί σου... Θέλω να σου κάνω στοματικό σεξ. Θέλω και ψηφιακό σεξ...», έλεγε η Μαρία Ζανγκ, προϊσταμένη της Yahoo Mobile στην Ναν Σι την οποία στρίμωχνε με κάθε ευκαιρία στους διαδρόμους της εταιρείας.

Η Σι υπέκυψε στο στενό μαρκάρισμα της προϊσταμένης της αλλά κάποια στιγμή απολύθηκε με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι οι επιδόσεις της είναι χαμηλές. Η μηχανικός λογισμικού προσέφυγε στην δικαιοσύνη και έκανε μήνυση στην Μαρία για σεξουαλική παρενόχληση όμως η Yahoo την υποστήριξε λέγοντας ότι είναι: «ένα εξαιρετικό στέλεχος της εταιρείας».

Στην καταγγελία που έκανε στην δικαιοσύνη, η Ναν Σι υποστηρίζει πως απολύθηκε επειδή έκανε παράπονα στους ιθύνοντες για την σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν εν ώρα εργασίας από την υφιστάμενη της. Επίσης ανέφερε ότι η Μαρία την διέταξε να μετακομίσει στα γραφεία της Yahoo στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε με το έτσι θέλω σπίτι της.

Στα τέλη του 2013, η Ναν Σι θεώρησε σωστό να μάθουν όλοι για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από την Μαρία Ζανγκ, την οποία κατηγορεί ότι εκμεταλλεύτηκε τη θέση ισχύος που είχε για να απολαύσει τις χαρές του έρωτα με την υφιστάμενή της. «Μόνο αν κάνεις σεξ μαζί μου, θα έχεις λαμπρό μέλλον», της έλεγε συνεχώς. Η κυρία Ζανγκ, διευθύντρια της Yahoo Mobile στις ΗΠΑ, φαίνεται να ήταν ξεκάθαρη. Εάν δεν υπέκυπτε στην πρότασή της, η υφιστάμενή της θα έμενε χωρίς δουλειά. Ωστόσο, σε αυτά που τις προσάπτει, υπάρχουν κάποια... κενά.

Οι δύο γυναίκες πέρασαν πολλές νύχτες μαζί. Κάθε βράδυ έφευγαν από τα γραφεία παρέα και πήγαιναν σε ένα διαμέρισμα που ανήκει στην εταιρεία. . Η Ζανγκ επισκεπτόταν τον... καναπέ της Σιν όπου εκείνη κοιμόταν και άρχιζε να την χαϊδεύει παντού. Της ζητούσε εκτός από στοματικό και ψηφιακό σεξ. Ζητούσε από τη Σι να γδύνεται μπροστά σε ψηφιακές κάμερες και να ξαναβλέπουν μαζί το στριπτίζ. Κι όταν τη βαρέθηκε, άρχισε να λέει στη διεύθυνση της εταιρείας πως δεν ήταν καλή στη δουλειά της. Αυτά πάντα σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Ναν Σι. Όταν όμως η Yahoo της έδειξε την... πόρτα, τότε η Σι αποφάσισε να κινηθεί νομικά σε βάρος της.

Keywords
Τυχαία Θέματα