To πρόγραμμα της Δευτέρας του Ολυμπιακού – Ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση

Τρεις προπονήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας των πρωταθλητών Ελλάδος στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στην πρωινή και την μεσημβρινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» βελτίωσαν την φυσική τους κατάσταση, ενώ το απόγευμα αναμένεται να επιδοθούν σε ασκήσεις με την μπάλα...

Οι καιρικές συνθήκες στην Αυστρία σε καμία περίπτωση δεν είναι με αυτές στην Αθήνα. Οι «ερυθρόλευκοι»

πραγματοποιούν την προετοιμασία τους, υπό το καθεστώς συννεφιάς και βροχής. Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί οι «κόκκινοι» έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, άλλωστε ο Μίτσελ είχε προαναγγείλει πως θέλει να βελτιωθούν οι αντοχές των ποδοσφαιριστών του, εν όψει της δύσκολης αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει τέλος Αυγούστου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας που είτε αύξαναν είτε μείωναν τον ρυθμό ανάλογα με τις οδηγίες των γυμναστών φυσικής κατάστασης.

Αμέσως μετά η αποστολή του Ολυμπιακού κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο και μιάμιση ώρα αργότερα επέστρεψε στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ για το δεύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης. Στο μεσημεριανό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά επιδόθηκαν σε: ζέσταμα, αερόβιες ασκήσεις, ταχύτητες, ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις εκρήξεις και ολοκλήρωσαν με ταχύτητες και αλλαγή κατεύθυνσης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) θα ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με την μπάλα.

Πηγή φώτο: Olympiakos.org

Keywords
Τυχαία Θέματα