Λεπτές ισορροπίες

Συνδυάζοντας το κλασικό και το μοντέρνο, ο John Varvatos παρουσίασε τη νέα του συλλογή και εντυπωσίασε με τις εμπνεύσεις του.

Η νέα συλλογή του σχεδιαστή John Varvatos, ακολουθεί την φιλοσοφία του designer να προβάλει και αναδεικνύει την ανδρική φιγούρα με έναν τρόπο που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο. Μέσα από τις προτάσεις

του σχεδιαστή, το look, του ιδανικού άντρα προσδιορίζεται σε casual, κομψό και άνετο ταυτόχρονα.

Στη νέα συλλογή που θα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Carouzos, μας εντυπωσίασαν τα χαλαρά -και συγχρόνως επιτηδευμένα- jackets και παλτό με δερμάτινες λεπτομέρειες που δημιουργούν μια απαλή, δυναμική γραμμή. Τα κοντά παλτό έχουν την αίσθηση πλεκτού, ενώ στην πραγματικότητα είναι άψογα ραμμένα. Σακάκια, τόσο single όσο και double breasted, δένουν ασύμμετρα, δίνοντας μοναδικό sophisticated αποτέλεσμα ενώ ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες αλλάζουν την όψη της γκαρνταρόμπας: ένα φερμουάρ κατά μήκος του μανικιού στο παλτό, χαλκάδες για μανικετόκουμπα ή μία δερμάτινη multi wrap ζώνη.

Υπάρχει επίσης  μία μεγάλη γκάμα από πλεκτά ρούχα που μετατρέπουν εύκολα ένα look από καθημερινό σε επίσημο: cold-dyed μάλλινα, κασμιρένια πουλόβερ, κοντά πλεκτά παλτό σε συνδυασμό με chunky yams, συνθέτουν μοναδικά κομμάτια. Πολύ ωραίες και ιδιαίτερες φόρμες είδαμε και στα παντελόνια. Χαλαρά κι ευκολοφόρετα με τονισμένα γόνατα και θηλιές που επιτρέπουν σε κάποιον να παίξει με το στυλ και να βάλει το παντελόνι είτε μέσα είτε έξω από μπότες. Τέλος, αίσθηση κάνουν επίσης τα καπέλα και τα αξεσουάρ του οίκου.

Πηγή: stylista.gr

Διαβάστε ακόμα:

* Πλέξε τη ζακέτα!

* Με δείκτη στυλ McQ

* Τα πιο retro cool αξεσουάρ του άντρα

Keywords
Τυχαία Θέματα