«Λέει ψέματα!»: Το νέο ξέσπασμα της Καίτης Γκρέυ για την Αγγελική Ηλιάδη

Αυτή τη φορά αφορμή για την επίθεση της Καίτης Γκρέυ στην εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, στάθηκε το γεγονός ότι δεν ήταν καλεσμένη στα βαφτίσια του δισέγγονού της, Βασίλη, τα οποία έγιναν το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Η Αγγελική Ηλιάδη,

όταν ερωτήθηκε για το λόγο απουσίας της γιαγιά της δήλωσε πως επειδή είναι 91 ετών δεν παραβρέθηκε στη βάφτιση λόγω κινητικών προβλημάτων.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», η Καίτη Γκρέυ αποκαλύπτει: «Η Αγγελική λέει ψέματα! Δεν με κάλεσε ποτέ στα βαφτίσια του γιου της. Λυπάμαι για λογαριασμό της για όσα διαδίδει για μένα. Ο Θεός είναι μεγάλος, γιατί εγώ τη βοήθησα με πολλά δανεικά και αγύριστα χρήματα, την έβαλα στη δισκογραφία, της αγόρασα σχεδόν τα πάντα για το σπίτι της. Μέχρι τώρα προσπαθούσα να μη μιλήσω, όμως δεν αντέχω πλέον τόση κακία και μίσος που έχει απέναντί μου. Είναι αχάριστη!».

Όσο για τα κινητικά προβλήματα που προέβαλλε η Αγγελική Ηλιάδη ως το λόγο απουσίας της γιαγιάς της από τα βαφτίσια, η Καίτη Γκρέυ δίνει τη δική της απάτηση: «Εγώ πηγαίνω παντού. Δε θα πήγαινα στα βαφτίσια του δισέγγονού μου; Είναι δυνατόν να λέει πως είμαι 91 ετών; Γιατί δεν ρωτάει τον πατέρα της, τον γιο μου, να μάθει;» ενώ συνέχισε: «Την έχω ξεγράψει από εγγονή μου. Δεν θέλω κανείς να με ρωτάει για εκείνη. Να μην αναφέρει ποτέ ξανά το όνομά μου. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πήρε ό,τι ήταν να πάρει από μένα, ανέβηκε και μετά άρχισε να λέει διάφορα. Και πού ανέβηκε δηλαδή; Είκοσι χρόνια τραγουδάει και δεν κατόρθωσε να κάνει μια επιτυχία που να τη θυμάται ο κόσμος ως όνομα».

Πηγή ToraTora.gr

The post «Λέει ψέματα!»: Το νέο ξέσπασμα της Καίτης Γκρέυ για την Αγγελική Ηλιάδη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα