«Λαϊκό δικαστήριο» στην Τούμπα για τον Κάτσε – Σκέφτονται ακόμα και να τον πουλήσουν

09:51 9/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Μεταμελημένος δείχνει ο Αλβανός άσσος του ΠΑΟΚ Έργκους Κάτσε, δηλώνοντας άγνοια όσον αφορά την κίνησή του να ντυθεί στα χρώματα του UCK.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δηλώνει χαρακτηριστικά στην «Gazetta Panorama»: «Ήμουν με κάποιους φίλους μου, που με είδαν με το πουκάμισο και φόρεσαν την αλβανική σημαία. Δεν υπήρχε τίποτα λάθος. Ορκίζομαι στον Θεό ότι επειδή έχω πάει νωρίς στην Ελλάδα δεν είχα ιδέα τι είναι

ο UCK. Τώρα έμαθα».

Στη συνέχεια ρίχνοντας με το γάντι τα βέλη του προς τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο Έργκους Κάτσε δήλωσε: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα με τιμωρήσουν και λυπάμαι. Οι άνθρωποι της ομάδας και οι ψύχραιμοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να με καταλάβουν. Αυτή η ομάδα είναι στην καρδιά μου και δεν έχω κάνει τίποτα με πρόθεση να προκαλέσω με αυτή την εικόνα».

Σήμερα, θα συναντηθούν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ για να αποφασίσουν την στάση που θα τηρήσουν απέναντι στον Αλβανό μέσο. Πάντως από τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις τους φαίνεται να επιτίθενται περισσότερο στην ίδια την πράξη και την ανάμειξη της πολιτικής στο ποδόσφαιρο, παρά στο πρόσωπο του παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Σπορ του Βορρά» η διοίκηση του ΠΑΟΚ, παρότι τηρεί σιγήν ιχθύος για το θέμα της τιμωρίας του Κάτσε, σκέφτεται ακόμη και την πώληση του Αλβανού σε άλλη ομάδα. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από Τουρκική ομάδα αλλά και από σύλλογο της Ιταλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα