Κτηνοτρόφος κρέμασε τον σκύλο του επειδή έφαγε μια κότα από το κοτέτσι

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι κτηνοτρόφος στην Πάργα κρέμασε το σκυλί του επειδή είχε φάει μια κότα.

Ο εν λόγω κτηνοτρόφος βγήκε εκτός εαυτού όταν αντιλήφθηκε ότι το σκυλί του είχε φάει μια κότα από το κοτέτσι του. Εν θερμό λοιπόν, όπως βρισκόταν βρήκε ένα σύρμα και κρέμασε το σκυλί του από ένα δέντρο στο χωράφι του.

Ο 16χρονος γιός του γείτονα, παγωμένος κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του όλη την σκηνή ενώ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασώσει το σκυλί

ο πατέρας του, δέχθηκε την επίθεση του κτηνοτρόφου, που δεν δίστασε να του ρίξει μια πέτρα στο κεφάλι, που του στοίχισε 14 ράμματα.

Αν και ο γείτονας του εν λόγω κτηνοτρόφου επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει την κακοποίηση του σκύλου και τον δικό του τραυματισμό, οι αστυνομικοί δεν έφτασαν ποτέ στο χωριό Ανθούσα! Αλλά φαίνεται ότι ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει στην καταγγελία και έτσι, έστειλε το οπτικό υλικό στον φιλοζωικό σύλλογο Πρεβέζης «Παρέμβαση για τα Ζώα» όπου και κατέληξε στον εισαγγελέα.

Ο κτηνοτρόφος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πρέβεζας, που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και πρόστιμο 5.000 ευρώ για την κακοποίηση του σκύλου. Ο ίδιος θα δικαστεί και για την επίθεση στον γείτονά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα