«Κόβεται» η εκπομπή «JOY» της Δούκισσας Νομικού;

Η προβολή της εκπομπής «JOY» ξεκίνησε από τις αρχές της σεζόν να προβάλλεται με αισιοδοξία στον Αnt1 με τη Δούκισσα Νομικού στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ωστόσο, η μικρή δυναμική της και οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης έχουν προκαλέσει ανησυχία και «πονοκέφαλο» στους ιθύνοντες του καναλιού.

Η εκπομπή που θυμίζουμε ότι ο Αnt1, με κίνηση… Ματ

είχε «κλέψει» από το MEGA, όπου προβαλλόταν πέρυσι, δυστυχώς δε βρήκε από το τηλεοπτικό κοινό την ανταπόκριση που οι ιθύνοντες του σταθμού ήλπιζαν. Εξάλλου, από την πρώτη μέρα προβολής της εκπομπής φέτος, τα νούμερα ήταν ιδιαίτερα χαμηλά, σημειώνοντας τόσο στο γενικό, όσο και στο δυναμικό κοινό μονοψήφια, πράγμα που δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Ανεξαρτησία» οι χαμηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης, είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, η οποία είχε καταφύγει στη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού, ζητώντας την μετακίνηση της εκπομπής στην prime time. Η απάντηση όμως του Αnt1, ήταν αρνητική, αφού δε θεωρήθηκε προφανώς ότι μία τέτοια κίνηση, θα τόνωνε τα νούμερα.

Αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ το «Joy» πραγματοποιεί ακόμα γυρίσματα που θα διαρκέσουν έως τις 20 του Δεκέμβρη, οπότε και θα διακοπούν για την εορταστική περίοδο. Το ζήτημα όμως είναι πως όλα δείχνουν ότι αυτή η ημερομηνία δε θα είναι προσωρινή διακοπή, αλλά οριστική, αφού το κανάλι σκέφτεται να μη δώσει τελικά, το πράσινο φως για νέο κύκλο εκπομπών…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post «Κόβεται» η εκπομπή «JOY» της Δούκισσας Νομικού; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα