Κουκουλόπουλος: Υπεύθυνες οι διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων για το PSI

Ευθύνες στις διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων αναφορικά με το ζήτημα κουρέματος και του PSI καταλογίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος και εντός της εβδομάδας θα καταθέσει στη Βουλή έγγραφα που θα πιστοποιούν τους ισχυρισμούς του, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

«Το ΙΚΑ

έχει μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο από ό, τι το 2012 γιατί έκανε αυτό που του είπε το Υπουργείο Οικονομικών» αποκάλυψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι το Υπουργείο Οικονομικών κάλεσε τις διοικήσεις των ασφαλιστικών φορέων για να τους δώσει κατευθύνσεις εν όψει PSI και σε αυτή την πρόσκληση απάντησε μόνο το ΙΚΑ.

Σχετικά με τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής ο κ. Κουκουλόπουλος δήλωσε ότι θα ήθελε να υπάρχει «άλλος δρόμος», αποκαλύπτοντας ότι έφυγε προβληματισμένος από τη χθεσινή ψηφοφορία και την εικόνα της βουλής που δεν ήταν «από τις ευτυχέστερες στιγμές του Κοινοβουλίου».

Σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι σταθερά έξω από το πρόβλημα της χώρας» καθώς σύμφωνα με τον κ. Κουκουλόπουλο, από τη μία μιλάει για μοντέλο Αργεντινής και από την άλλη ανακαλύπτει τη λάμψη του ευρώ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα