Ματθαιόπουλος: Ούτε το μνημόνιο δεν διάβασες – Χρυσοχοϊδης: Είστε δειλοί και μαχαιροβγάλτες [βίντεο]

«Κόλαση» έγινε πριν από λίγο στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Ματθαιόπουλος χαρακτήρισε «αδιάβαστο υπουργό τον κ. Χρυσοχοϊδη που "δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει το μνημόνιο άσχετα αν αυτό έφερε 5.000-10.000

αυτοκτονίες , άσχετα αν έχει βυθίσει την χώρα στο χρέος και έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία".

Άτομα με μυαλά σαν τα δικά σας θέλουν να χτίσουν τζαμί στην Ελλάδα χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό, άτομα με μυαλά σαν τα δικά σας είναι που έχουν φέρει τη χώρα σε αυτό το έσχατο σημείο. Είναι άτοπο να μιλάτε για μυαλά όταν ανήκετε σε ένα κόμμα του οποίου ο πρόεδρος έκανε ποδήλατο και εν κινήσει ήθελε να αλλάξει την αλυσίδα.

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη:

"Είστε αμετανόητοι και άθλιοι και καλά θα ήταν να αποχωρήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται από αυτή την αίθουσα γιατί η Ελλάδα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές άτομα και πολιτικούς σαν και εσάς δεν τους χρειάζεται. Η θέση σας είναι αλλού.

Είστε άμυαλοι και επικίνδυνοι. Δεν σας φοβάται κανείς. Εγώ δεν σας φοβάμαι σας ξερω πολλά χρόνια. Είστε μαχαιροβγάλτες και δειλοί. Δεν συζητώ με μαχαιροβγάλτες και δειλούς.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα