«Κλείδωσε» ο Παπαμιμίκος για Γραμματέας της ΝΔ

Δεδομένη είναι η αλλαγή Γραμματέα στη ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες του koolnews.gr. Συγκεκριμένα, ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ετοιμάζεται να καταλάβει τον συγκεκριμένο κομματικό θώκο, ενώ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης βάζει πλώρη για την Ευρωβουλή. Ο Κρητικός πολιτικός έχει λάβει πρόταση να τοποθετηθεί Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ για τις εκλογές

του 2014 και φαίνεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πως την έχει κάνει αποδεκτή. Άλλωστε, η θητεία του ως Γραμματέας του κόμματος λήγει στις 30/6 και δεν αναμένεται να ανανεωθεί.

Από την άλλη, η επιλογή του Ανδρέα Παπαμιμίκου θα ισοδυναμεί, σύμφωνα με επιτελείς της Συγγρού, με άνεμο ανανέωσης για το κόμμα. Ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είχε διαγράψει μια ομολογουμένως επιτυχημένη ως Πρόεδρος της κομματικής νεολαίας και η τοποθέτησή του στο κρίσιμο αυτό κομματικό πόστο θεωρείται ως ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.

Να σημειωθεί πάντως πως σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, ο πρώην Γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος, είχε ζητήσει ο Γραμματέας να προέρχεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αποδοκιμάζοντας εμμέσως τη διαφαινόμενη επιλογή Παπαμιμίκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα