H Tάνια Ιακωβίδου «ξαναχτυπά»- Είναι υποψήφια για την πολιτική επιτροπή της ΝΔ [εικόνα]

Μεταξύ των υποψηφιοτήτων της πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στο λεκανοπέδιο για τις γυναίκες είναι και η Τάνια Ιακωβίδου. Η δημοσιογράφος- πολιτισμιολόγος είναι γνωστή στα τηλεοπτικά σαλόνια λόγω της εκρηκτικής της παρουσία.

Η κυρία Ιακωβίδου ήταν κάποτε ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Γιώργου Καρατζαφέρης και υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ. Στην πορεία ακολούθησε τον δρόμο του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη

προς τη ΝΔ και πέρυσι τον Μάιο και χρίστηκε υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής.

Κατά την προεκλογική περίοδο είχε γίνει ευρέως γνωστή λόγω του απίστευτου καβγά με τον Πέτρο Τατσόπουλο όταν ο τότε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε από τα νεύρα του το ποτήρι με το νερό στα ουράνια του στούντιο .

Η Δευτέρα των εκλογών δεν τη βρήκε στα βουλευτικά έδρανα και τον Σεπτέμβριο του 2012, ορίστηκε ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργου Σούρλα. Η είδηση αυτή αποτέλεσε και την απαρχή για δεκάδες καυστικά σχόλια αναφορικά με τα προσόντα και την ταχυτητα ανέλιξής της.

Τον Μάρτιο του 2013 με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση ορίστηκε πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προχώρησε μάλιστα και σε... προγραμματικές δηλώσεις όπου προσπαθούσε να πείσει για τα προσόντα της χωρίς να εξειδικεύει όμως τους τίτλους και τα ιδρύματα από όπου έκανε σπουδές.

Keywords
Τυχαία Θέματα