«Κίτρινη κάρτα» από Χρυσόγονο στην κυβέρνηση για τους μετακλητούς

Ενστάσεις για τους διορισμούς στο Δημόσιο και τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων επί ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξέφρασε με δηλώσεις του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Μιλώντας στον BHMA FM, ο κ. Χρυσόγονος ζήτησε να γίνουν διορθωτικές κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή, αναγνωρίζοντας λάθη και πρόσθεσε ότι πρέπει να φύγουν όσοι προκάλεσαν, αλλά να μειωθεί και ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων που δικαιούνται αυτή τη στιγμή

υπουργοί και βουλευτές.

«Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να καλλιεργηθεί σε μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης η εντύπωση ότι όλοι είμαστε ίδιοι και αυτό θα είναι καταστροφικό», σημείωσε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι είναι υπερβολή οι δύο μετακλητοί, τους οποίους δικαιούνται σήμερα οι βουλευτές.

Παράλληλα, ο κ. Χρυσόγονος μίλησε για την ανάγκη μείωσης και του αριθμού των βουλευτών: «Θα ήταν ευκταίο να υπάρξει, με το νέο εκλογικό νόμο, και μείωση του αριθμού των βουλευτών. Είναι υπερβολική πολυτέλεια για την Ελλάδα με 11 εκατομμύρια πληθυσμό να έχει 300 βουλευτές, τη στιγμή που η Ολλανδία με 15 εκατομμύρια πληθυσμό έχει 150», είπε.

The post «Κίτρινη κάρτα» από Χρυσόγονο στην κυβέρνηση για τους μετακλητούς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα