Κινηματογραφική καταδίωξη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σκηνές από ταινία δράσης εξελίχθηκαν το ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο και δέχθηκαν βροχή από σφαίρες. Έπειτα από κυνηγητό, ένας κακοποιός συνελήφθη

Ταινία του Χόλιγουντ θύμιζαν οι σκηνές που εξελίχθηκαν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν οι αστυνομικοί ήρθαν

αντιμέτωποι με τέσσερις κακοποιούς που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να αρχίσουν να πέφτουν βροχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες το απόγευμα τρεις άντρες εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο νοσοκομείο των Τρικάλων και βοήθησαν στην απόδραση ενός Αλβανού κρατουμένου. Η ΕΛ.ΑΣ είχε πληροφορίες πως ένας από τους συνεργούς του βαρυποινίτη βρισκόταν στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να κάνουν πιο έντονους τους ελέγχους τους. Στην προσπάθειά τους να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις αλλοδαποί, δέχθηκαν πυροβολισμούς και τότε ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μήλου και συνέλαβαν τον 34χρονο δραπέτη, ο οποίος που είχε καταφύγει σε μια πολυκατοικία και παραδόθηκε τελικά στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον είχαν κυκλώσει από παντού. Παράλληλα οι αρχές συνέλαβαν έναν ακόμη άντρα, αλβανικής καταγωγής και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει συμμετοχή στην απόδραση του κρατουμένου από τις φυλακές των Τρικάλων.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό και των άλλων κακοποιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα