«Κι αν σου κάτσει…» – Μεγαλοβαρόνος της κοκαΐνης κέρδισε σε έναν χρόνο 606 φορές σε Λόττο-Τζόκερ

Χειμαρρώδη είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την δικογραφία της υπόθεσης εξάρθρωσης του δικτύου εισαγωγής 146 κιλών κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στο οποίο συμμετείχαν 57 άτομα από την Ελλάδα, την Αλβανία και χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Οι έμποροι ναρκωτικών, φαίνεται ότι κέρδιζαν περί τα τρία δελτία στοιχήματος κάθε μέρα και εισέπρατταν σε ετήσια βάση ένα εκατομμύριο ευρώ από τα υποτιθέμενα «τυχερά δελτία» του ΟΠΑΠ.

Μάλιστα ένας από αυτούς είχε «κερδίσει» μέσα σε ένα χρόνο 606 φορές σε Λόττο, Τζόκερ και Στοίχημα.

Επικεφαλής του κυκλώματος ήταν ένας Γεωργιανός μεγαλοβαρόνος, ενώ η δημοσιοποίηση του θέματος έχει προκαλέσει ρίγη φόβου σε πολλούς επωνύμους οι οποίοι δεν θέλουν να δουν το όνομά τους να εμπλέκεται στην υπόθεση. Αυτό, διότι πιθανολογείται πως η ΕΥΠ έχει στα χέρια της εκατοντάδες τηλεφωνικές συνομιλίες που μπορούν να εκθέσουν πολλούς.

Η δικογραφία είναι αποκαλυπτική, καθώς οι βαρόνοι της κοκαΐνης προκειμένου να μην εντοπιστούν από την ΕΛ.ΑΣ και την Ε.Υ.Π. χρησιμοποιούσαν έναν ιστότοπο ρωσικής δικτύωσης αλλά και κινητά τηλέφωνα – Blackberry- που μέσω αποστολής e-mail δεν μπορούν να εντοπιστούν όπως αναφέρεται σε έγγραφα των ελληνικών υπηρεσιών από τις διωκτικές αρχές.

Τη σχετική έρευνα είχαν πραγματοποιήσει οι Υποδιευθύνσεις Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Όπλων και Ναρκωτικών του Σ. Δ. Ο. Ε. Αττικής.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα