Κι΄ άλλη παράνομη σχέση για τον Μπιλ Κλίντον – Είχε σχέση με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

19:11 5/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Ηθοποιός δηλώνει πως αφού έκανε τις συστάσεις κανόνιζε τα ραντεβού τους.

Ο Τομ Σάιζμορ, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν όπου έπαιζε τον λοχία Χόρβαθ, έρχεται να ταράξει τα νερά με μια πικάντικη δήλωση.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο Μπιλ Κλίντον δεν είχε μόνο την Μόνικα ως σύντροφο, αλλά κάποια στιγμή πέρασε από το κρεβάτι του και η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ που ήταν μάλιστα και πρώην του Σάιζμορ.

Ο ηθοποιός ισχυρίζεται πως κανόνισε κρυφό ραντεβού για την Χάρλεϊ

και τον Αμερικανό Πρόεδρο, ο οποίος του είχε πει «Φέρε μου τον αριθμό της, εγώ είμαι ο ανώτερος εδώ». Στη κασέτα που έχει τα χέρια της το Radar Online, ο ηθοποιός μιλάει αναλυτικά για την επαφή του Προέδρου με την ''Λιζ'' Χάρλεϊ και αναφέρει πως γνωρίστηκαν όταν εκείνος και οι συμπρωταγωνιστές του ήταν καλεσμένοι στον Λευκό Οίκο, μετά την επιτυχία της διάσημης ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ο Τομ Σάιζμορ (αριστερά) με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον Εντ Μπερνς

Ο Σάιζμορ αναφέρει πως ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε καλέσει μπροστά του στο τηλέφωνο την ηθοποιό λέγοντας της: «Ελίζαμπεθ δεν έχω χρόνο για τέτοιες ανοησίες. Προστατεύω τη χώρα από πυρηνικό πόλεμο. Στέλνω ένα τζετ να σε πάρει. »

Η Χάρλεϊ έδωσε αμέσως απάντηση μέσω του Twitter, λέγοντας πως η δήλωση είναι ψευδής και πως θα το αναλάβουν οι δικηγόροι της. Ωστόσο το 2010 είχε επικαλεστεί τον Κλίντον αναφέροντας ότι της αρέσουν οι άτακτοι άνδρες με σέξι φωνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα