Κέρτ Κομπέιν 20 χρόνια μετά: Ταινία-αφιέρωμα στον θάνατο του καλλιτέχνη που σημάδεψε τα 90′s [τρείλερ]

Μέσα στο 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Κερτ Κομπέιν.

Η ταινία θα έχει τον τίτλο «Soaked in Bleach», που είναι στίχος από το τραγούδι Come as you are που είχε γράψει ο ίδιος ο Κομπέιν το 1992.

Λίγες ημέρες από την συμπλήρωση των 20 χρόνων από τον θάνατο του τραγουδιστή των Nirvana κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «docudrama», όπως χαρακτηρίζεται. Η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις ειδικών που ασχολήθηκαν με τα γεγονότα που συνέβησαν το 1994

και προσφέρουν μία άλλη οπτική της ιστορίας.

Την ταινία θα αφηγείται ο ντετέκτιβ Τομ Γκράντ, ο οποίος είχε προσληφθεί εκείνη την περίοδο από την Κόρτνεϊ Λοβ, χήρα του Κομπέιν, για να τον εντοπίσει μιας και ο τραγουδιστής είχε εξαφανιστεί λίγες ημέρες πριν βρεθεί το άψυχο σώμα του στο σπίτι τους στο Σιάτλ.

Και μπορεί το επίσημο πόρισμα του θανάτου του Κερτ Κομπέιν να είναι η αυτοκτονία αλλά έχουν κυκλοφορήσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Μία από αυτές υποστηρίζει πως ο θάνατος του τραγουδιστή οφείλεται σε δολοφονία η οποία ήταν προσχεδιασμένη από την γυναίκα του που ήθελε να κληρονομήσει την περιουσία του.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες παρά την δήλωση του ντετέκτιβ Μάικ Τσιεσύνσκι, του αστυνομικού τμήματος του Σιάτλ: «Κάποιες φορές ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Είναι αυτοκτονία. Η υπόθεση έχει κλείσει».

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μπέντζαμιν Στάτλερ και τον Κερτ Κομπέιν θα ενσαρκώσει ο Τάιλερ Μπράιαν ενώ την Κόρτνεϊ Λοβ υποδίεται η Σάρα Σκοτ. Η επίσημη σελίδα της ταινίας στο facebook αναφέρει πως η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους το 2014, αλλά η ακριβής ημερομηνία ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα