Κασιδιάρης: Οι κλωτσιές που ρίχναμε στους αναρχικούς μας έκαναν γνωστούς [βίντεο]

«Ευχαριστώ» στους αναρχικούς είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στην ομιλία του στα εγκαίνια του γραφείου του κόμματος στην Πάτρα.

«Τόσα χρόνια όταν γίνονταν συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, έρχονταν

για διαμαρτυρία, εισέπρατταν μερικές κλωτσιές και έτσι μάθαιναν οι Έλληνες ότι υπάρχουν και οι εθνικιστές, αφού αυτό έπαιζαν τα πουλημένα κανάλια. Αυτή την προβολή τη χρωστάμε στους αναρχικούς και οφείλω να τους ευχαριστήσω», είπε ο κ. Κασιδιάρης.

Οι προκλητικές δηλώσεις δεν σταμάτησαν μόνο εκεί αλλά συνεχίστηκαν και από τον έτερο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, ο οποίος χαρακτήρισε τους αναρχικούς «άπλυτους» και «μπολσεβίκους».

Για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όσους είπαν πως η Χρυσή Αυγή συμφώνησε με την απόφαση και πήγε με το πλευρό του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Τα δύο στελέχη του κόμματος κατήγγειλαν πάντως την δημόσια τηλεόραση ότι δεν τους καλούσε, ως όφειλε, στις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία της, ενώ όταν έγινε αυτό, έστω και για δέκα λεπτά, οι δύο δημοσιογράφοι βρήκαν το «μπελά» τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα