Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει τα ρέστα του στο Σύνταγμα – Συγκέντρωση με άρωμα εκλογών στις 20:00

Μαζικό χαρακτήρα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, με “αιχμή” τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το απόγευμα στο Σύνταγμα. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Λίγη ώρα μετά την κρίσιμη

σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 8 το βράδυ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να καλέσει κάθε πολίτη που αγωνίζεται για τη δημοκρατία να βάλει ένα τέλος στον κατήφορο της πατρίδας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

«Αυτός ο αγώνας είναι κοινός και αφορά την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας να μην λείψει κανείς», επισημαίνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πρώτη μέρα με το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ η Κουμουνδούρου έθεσε σε πλήρη ετοιμότητα τις κομματικές δυνάμεις, ενώ ανέβαλε κάθε προσυνεδριακή διαδικασία.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στη Νέα Δημοκρατία, ενώ αλλεπάλληλες ήταν οι συσκέψεις στην Κουμουνδούρου, μετρώντας και αναλύοντας κάθε μέρα τις πολιτικές εξελίξεις.

Πάντως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ζήτησε την άμεση κατάθεση προς συζήτηση και υπερψήφιση στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή της πρότασης νόμου που έχει καταθέσει για την ΕΡΤ. Ταυτόχρονα διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει και κάθε άλλη τροπολογία και νομοθετική παρέμβαση, στον βαθμό που κατατείνει στην άμεση κατάργηση της απαράδεκτης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα