Κασαπίδης: «Ο πνευματικός μου δεν με άφησε να ψηφίσω τα μέτρα»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Κοζάνης Γιώργο Κασαπίδη ο οποίος εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν ψήφισε το μεσοπρόθεσμο.

«Δεν με άφησε ο πνευματικός μου» είπε απολογητικά ο πρώην βουλευτής της ΝΔ δίνοντας μια πιο… μεταφυσική διάσταση τόσο στην οικονομία όσο και την πολιτική.

Ο ίδιος, ερωτηθείς από το kozanimedia «αρχικά γελάει και φανερά αμήχανα αποκρίνεται: «Εεε…Δεν σχολιάζω

τώρα…».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Κοζάνης προκάλεσε τη δυσάρεστη «έκπληξη» στη Νέα Δημοκρατία, στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, αν και δεν είχε προϊδεάσει για το «όχι», το οποίο οδήγησε στη διαγραφή του από τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γιώργος Κασαπίδης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1971, είναι πτυχιούχος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών (1996) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (2000) του ιδίου πανεπιστημίου στην Αγροτική Οικονομία.

Το 2004 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Τον Δεκέμβριο του 2009, του ανατέθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά, ο τομέας Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της τότε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα