Καρντάσιαν, Μέσι και Τσίπρας: Αυτά είναι τα πιο… Googled πρόσωπα του 2015 [εικόνες]

Εσείς ποιο πρόσωπο «ψάξατε» περισσότερο στο Google το 2015;

Tον Αλέξη Τσίπρα. Τουλάχιστον αυτή είναι η απάντηση που δίνει το περιοδικό Time που επικαλείται στοιχεία από την Google.

Μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, που είναι το πιο... αναζητήσιμο πρόσωπο στην Ελλάδα, στην

κορυφή της λίστας με εκείνους που οι χρήστες του internet έψαξαν το 2015 είναι η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ειδικότερα, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Λιονέλ Μέσι έχουν την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις αναζητήσεις αφού έρχονται πρώτοι σε 26 χώρες.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην πρώτη θέση των αναζητήσεων στις χώρες: Σενεγάλη, Ισημερινή Γουινέα, Νιγηρία, Νότιο Σουδάν, Κονγκό, Κούβα, Γκάμπια, Μαυριτανία, Λιβερία, Γκαμπόν, Γουινέα, Μάλι, Αϊτή, Σιέρα Λεόνε, Σομαλία, Μπενίν, Σουρινάμ, Ακτή Ελεφαντοστού, Τσαντ, Τζιμπουτί, Αργεντινή και Τουρκμενιστάν.

Η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται στην δεύτερη θέση και είναι πρώτη στις παρακάτω χώρες: Νορβηγία, Κατάρ, Φινλανδία, Γαλλία, Νέα Ζηλανδία, Κύπρος, Αυστραλία, Εσθονία, Σουηδία, Καναδάς, ΗΠΑ, Αρμενία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αζερμπαϊτζάν, Δανία, Πολωνία, Τουρκία και Λιθουανία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην τρίτη θέση και είναι πρώτος: Μοζαμβίκη, Γροιλανδία, Μπουρκίνα Φάσο, Λουξεμβούργο, Ισπανία, Λάος, Αιθιοπία, Αγκόλα, Γεωργία, Μαρόκο, Γουινέα Μπισσάου, Ερυθραία, Πορτογαλία, Κόσοβο, Ανατολικό Τιμόρ, Αλβανία, Ουγγαρία και Αφγανιστάν.

Η Νίκι Μινάζ βρίσκεται στην τέταρτη θέση και είναι πρώτη: Ζάμπια, Λεσότο, Νότια Αφρική, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Σουαζιλάνδη και Μπελίζ. Πέμπτη είναι η Ριάνα και πρώτη στις χώρες: Βανουάτου, Νέα Καληδονία και Μαδαγασκάρη.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Καρντάσιαν, Μέσι και Τσίπρας: Αυτά είναι τα πιο… Googled πρόσωπα του 2015 [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα