Αυτοκτόνησε ο Γάλλος τζιχαντιστής που είχε αποκεφαλίσει το αφεντικό του

Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε ο Γάλλος τζιχαντιστής που τον περασμένο Ιούνιο αποκεφάλισε το αφεντικό του και κάρφωσε το κεφάλι του στον φράχτη του εργοστασίου όπου εργαζόταν.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο 35χρονος Γιασίν Σάλχι κρεμάστηκε χρησιμοποιώντας τα σεντόνια του στα κάγκελα του απομονωμένου κελιού του στις φυλακές Fleury-Merogis, στα νότια του Παρισιού.

Οι αρχές εκτιμούσαν ότι ο Σάλχι σκότωσε το αφεντικό του ορμώμενος από την τζιχαντιστική του ιδεολογία, κάτι που ο οδηγός μεταφοράς δεμάτων αρνούνταν κατηγορηματικά λέγοντας ότι απλώς μισούσε τον εργοδότη

του. Ο 35χρονος, εν αναμονή της δίκης του, βρισκόταν σε απομόνωση χωρίς ωστόσο να θεωρείται ότι υπήρχε κίνδυνος αυτοκτονίας.

Στις 26 Ιουνίου ο Σάλχι και ένας ακόμη άνδρας που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μπήκαν στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου αερίου «Air Products», ενώ προηγουμένως είχαν πετάξει εκρηκτικούς μηχανισμούς. Στη συνέχεια ο Σάλχι κατέβηκε από το όχημα και αποκεφάλισε τον αφεντικό του. Το ακέφαλο πτώμα εντοπιστεί έξω από το εργοστάσιο και το κεφάλι είχε βρεθεί καρφωμένο ανάμεσα από δύο σημαίες του Ισλαμικού Κράτους στον φράχτη.

The post Αυτοκτόνησε ο Γάλλος τζιχαντιστής που είχε αποκεφαλίσει το αφεντικό του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα