«Κάρφωσε» τον ΑΝΤ1 η Ελεονώρα Μελέτη: Δε μου επέτρεπαν να πάω στο ίδιο μέρος με τη Μενεγάκη

Η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε πάλι στην εκπομπή της την εποχή που ήταν στο πρωινό του ΑΝΤ1 και τις οδηγίες που της είχαν δώσει όταν ξεκινούσε για το πως θα φέρεται και τι θα κάνει ακόμα και εκτός του στούντιο. Έτσι, αποκάλυψε ότι υπήρχε διαταγή εκ των άνωθεν να μη βρεθεί ποτέ στο ίδιο μέρος με την Ελένη Μενεγάκη

και μάλιστα δύο φορές που έτυχε να είναι σε κοινή εκδήλωση, τη μία της απαγόρευσαν να μπει στο χώρο και την άλλη να μην της μιλήσει καν.

«Μου είχε τύχει μια φορά επί Πρωινού Καφέ να πάω κάπου που ήταν και η Ελένη Μενεγάκη. Δεν έπαιρνα πρωτοβουλία μόνη μου, δεν έκανα τίποτα, δεν ανέπνεα. Κι έπαιρνα τηλέφωνα ανθρώπους που έπρεπε να πάρω αν αντιμετώπιζα τέτοια περιστατικά, έτσι ήταν οι οδηγίες και ρώταγα: "Είναι μέσα η κ. Μενεγάκη, να μπω"; Και γινόταν πανικός από τα τηλέφωνα και περίμενα εγώ μέσα στο αυτοκίνητο να με πάρουν να μου πουν εάν θα μπω, εάν θα της μιλήσω κι εάν θα τη χαιρετίσω» αποκάλυψε η Ελεονώρα και πρόσθεσε ότι «δύο φορές δεν με άφησαν να μπω! Έφυγα από το μαγαζί ενώ ήμουν απέξω. Μια άλλη φορά μου είπαν θα μπεις, αλλά δεν θα μιλήσεις. Το μετάνιωσα, έπρεπε να έχω μιλήσει.».

Keywords
Τυχαία Θέματα