Καραμπόλες εντός του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη θέση του γενικού γραμματέα της Βουλής

Της… καραμπόλας γίνεται αυτές τις μέρες στη Βουλή, μετά και την ανάδειξη του Νίκου Βούτση στην προεδρία του σώματος.

Ο γενικός γραμματέας της Βουλής, Γιώργος Θαλάσσης, ένας σεμνός και χαμηλών τόνων άνθρωπος, αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν, μιας και αποτελούσε προσωπική επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο κατά τα άλλα αγαπητός κύριος Θαλάσσης έπεσε θύμα της ανάγκης εξάλειψης κάθε ίχνους που άφησε η θητεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

και αναμένεται να αντικατασταθεί από τον πρώην διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αθανασίου.

Ο κύριος Αθανασίου είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Βούτση, από την εποχή που ο νυν πρόεδρος της Βουλής ήταν γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές του 2012 και έμεινε μέχρι σήμερα στη θέση του, πλην όμως τώρα ήρθε η ώρα για την προαγωγή του, με αποτέλεσμα η θέση του να μένει κενή.

Στην Κουμουνδούρου θεωρούν επιβεβλημένο να καλυφθεί άμεσα η θέση, μιας και ο όγκος του κοινοβουλευτικού έργου τις επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ μεγάλος, ενώ και η νέα γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, είναι rookie στον συντονισμό των βουλευτών, όπου άλλωστε και ο προηγούμενος γραμματέας Χρήστος Μαντάς δεν τα είχε πάει πολύ καλά. Κατά τις πληροφορίες, για τη θέση προωθείται νέο και πολύ δραστήριο στέλεχος, με έντονη παρουσία, με τον διάδοχο του κυρίου Αθανασίου να «κλειδώνει» τις επόμενες μέρες.

The post Καραμπόλες εντός του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη θέση του γενικού γραμματέα της Βουλής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα