Άλλη μία λέαινα που αψηφά τη φύση της και… αγαπάει τον άνθρωπο [βίντεο]

Όσο περνούν τα χρόνια καταρρίπτονται πάρα πολύ μύθοι. Όλοι τους συνηγορούν στο ότι ο άνθρωπος δεν έχει εχθρούς. Είναι ο μοναδικός εχθρός. Του εαυτού του και των άλλων πλασμάτων της φύσης. Λέγαμε για τους καρχαρίες, αλλά ο καρχαρίας είναι μόλις 9ο στην κατάταξη με τα άλλα έμβια όντα που οδηγούν τον άνθρωπο στο θάνατο. Λέμε για το λιοντάρι, αλλά είναι ο άνθρωπος που σκοτώνει το λιοντάρι παρά το ανάποδο.

Το παράδειγμα του πανίβλακα Αμερικάνου που νομίζει ότι ο κόσμος του ανήκει και σκότωσε τη Σεσίλ τον Ιούλιο, είναι νωπό. Από την πλευρά του το λιοντάρι δεν έχει καμία κακία προς τον

άνθρωπο. Το μόνο που κάνει είναι να προστατεύει το σπιτικό του, όπου κι αν βρίσκεται. Ο άνθρωπος είναι αυτός που παρεμβαίνει βίαια, που εισβάλλει. Αλλά ακόμα και τότε υπάρχουν περιπτώσεις που τα λιοντάρια θα είναι φιλικά απέναντι του. Όπως του Σκωτσέζου Κέβιν Ρίτσαρντσον που είναι στο ζωολογικό πάρκο του Γιοχάνεσμπουργκ και έχει 38 λιοντάρια να τον υπακούουν και να τον αγαπάνε.

Όπως η λέαινα στο βίντεο που μετά από χρόνια είδε τον άνθρωπο που την είχε υιοθετήσει και μεγαλώσει όταν ήταν μωρό και δεν τον ξέχασε. Όταν τον είδε του χίμηξε. Όχι για να τον δαγκώσει ή να τον γρατζουνίσει. Για να τον γλείψει και να τον αγκαλιάσει. Το συναίσθημα της αγάπης ποτίστηκε όταν ήταν μικρή και τώρα το δείχνει.

The post Άλλη μία λέαινα που αψηφά τη φύση της και… αγαπάει τον άνθρωπο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα