Και τώρα τι; – Οι πρωταγωνιστές του How I Met Your Mother στο επόμενο βήμα

07:41 7/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Συνήθως, όταν ένας ηθοποιός βρίσκεται για πολλά χρόνια σε μία σειρά, στιγματίζεται από τον ρόλο του σε αυτή και η συνέχεια είναι πάντα πολύ δύσκολη. Τα παραδείγματα πάμπολλα: Κέβιν Σόρμπο (Ηρακλής), όλοι οι ηθοποιοί από τα Φιλαράκια εκτός της Άνιστον και ίσως της Κόρτνι Κοξ, ηθοποιοί από το Τόλμη και Γοητεία...Οι πρωταγωνιστές του How I Met Your Mother θα έχουν άραγε την ίδια τύχη;

Η σειρά που κράτησε για 9 σεζόν συντροφιά στους τηλεθεατές, έκλεισε τον κύκλο της την

περασμένη εβδομάδα και πλέον όλοι οι ηθοποιοί αναζητούν το επόμενο βήμα τους. Ας δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση για μερικούς από αυτούς.

Νιλ Πάτρικ Χάρις: Ο Legen...WAIT FOR IT...dary τύπος που μιας χάρισε μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση του Broadway «Hedwig and the Angry Inch», ενώ έχει ένα μικρό ρόλο και στην ταινία Gone Girl.

Τζος Ράντνορ: Εδώ έχουμε μια ειδική περίπτωση, καθώς ο Ράντνορ δεν περιμένει να του γίνουν προτάσεις, αλλά γράφει το δικό του σενάριο για ένα ερωτικό τρίγωνο στην Πολωνία και στόχος του είναι να παρουσιάσει την ταινία στο φεστιβάλ Sundance του 2016.

Κόμπι Σμάλντερς: Το πιο σίγουρο επόμενο βήμα φαίνεται πως το έχει η Σμάλντερς, η οποία θα ενσαρκώσει τη Μαρία Χιλ στο επερχόμενο Captain America: The Winter Soldier, ενώ θα είναι και στους επόμενους Avengers.

Τζέισον Σέγκελ: Τον είδαμε στο trailer του Sex Tape με την Κάμερον Ντίαζ , ενώ θα ενσαρκώσει τον Ντέιβιντ Φόστερ Γουάλας στην βιογραφική ταινία που έχει βασιστεί στο βιβλίο «Although Of Course You End Up Becoming Yourself: A Road Trip With David Foster Wallace».

Άλισον Χάνιγκαν: Έχει ήδη υπογράψει για την επόμενη σειρά, της οποίας παραγωγοί είναι οι Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ, η οποία βασίζεται στο stand up comedy του Τομ Πάπα και θα έχει τίτλο More Time With Family.

Keywords
Τυχαία Θέματα