«Και σεις αγοράζετε κουρτίνες και το παίζετε κυρίες»

16:27 8/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Θέματα για συζήτηση δίνει η συνέντευξη της Γεωργίας Σταμάτη για την ζωή της κόρης της, Βίκυς, στο πλευρό του Ακη Τσοχατζόπουλου. Τί λέει για την ανάμειξη στο πολύκροτο σκάνδαλο ξεπλύματος μαύρου χρήματος και τον εγκλεισμό στον Κορυδαλλό.

Σε έντονο ύφος η Γεωργία Σταμάτη ρίχνει το γάντι στον Άκη Τσοχατζόπουλο και απαιτεί

μέσα από τη συνέντευξή της στο σημερινό Πρώτο Θέμα, την αποφυλάκιση της κόρης της, Βίκυς: «Η κόρη μου δεν διέπραξε κανένα έγκλημα. Αν ο Τσοχατζόπουλος έχει μυστικά, να τα βγάλει μόνος του. Να γίνει δικαστήριο, να δικαστεί και να φυλακιστεί αν έχει πράξει άσχημα. Η κόρη μου δεν έφταιξε σε τίποτα. Είναι αθώα. Είναι εγκληματικό που έκλεισαν μέσα, άδικα, μια μάνα με ένα μικρό παιδί χωρίς να φταίει σε τίποτα. Το παιδί της υποφέρει. Εχει γίνει πουθενά αλλού αυτό το πράγμα; Ούτε στα παραμύθια δεν γίνεται αυτό».

Στη συνέχεια, η κυρία Γεωργία αποκαλύπτει πως μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη, καλούνται τώρα να αναθρέψουν τον πεντέμισι χρόνων εγγονό τους, Ακη, ζώντας τους τελευταίους μήνες απομονωμένοι στο χωριό Ζέλι Φθιώτιδας και επιμένει πως την ευθύνη όλη για το σκάνδαλο ξεπλύματος μαύρου χρήματος πρέπει να την πάρει πάνω του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ: «Καλώς έκανε αυτή τη δήλωση με την οποία ζήτησε την αποφυλάκιση της Βίκυς. Είναι σωστό αυτό που λέει ο άντρας της κόρης μου. Πρέπει να πάρει πάνω του την ευθύνη για να βγει η Βίκυ. Καλά μιλάει ο άνθρωπος. Τι ξέρει η κόρη μου για το τι έκανε αυτός που ήταν 30 χρόνια υπουργός; Χωρίς να είναι πουθενά αναμιγμένη, είναι κλεισμένη εκεί μέσα. Τι σημασία έχει αν είναι η σύζυγός του; Δεν είναι κρίμα από τον Θεό που είναι στη φυλακή; Υπάρχει Θεός. Αμα δεν υπάρχει δικαιοσύνη, υπάρχει Θεός. Θα τα περάσουν διπλά και τρίδιπλα αυτά που έχουν κάνει».

Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις κατηγορίες για σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να έκανε η κόρη της για την ανακαίνιση και την επίπλωσητου σπιτιού: «Η Βίκυ ήταν… όνομα ως σύζυγος υπουργού και άρα δικαιούτο να έχει και κάποια πραγματάκια. Σαν μια μέση Ελληνίδα έζησε η Βίκυ. Ηταν στο σπίτι της και μεγάλωνε το παιδί της. Δεν ήταν καμιά αριστοκράτισσα, ούτε το έπαιζε αρχοντοκυρία. Μπορείτε να ρωτήσετε για να μάθετε. Δηλαδή, θέλατε να μην είχε τίποτα η κόρη μου που ήταν και κάποιο όνομα;».

Συνεχίζοντας επί του θέματος μάλιστας εκτίμησε πως η κόρη της όπως κάθε κορίτσι, ήθελε να έχει τις ανέσεις της: «Και εσύ έχεις αγοράσει έπιπλα και κουρτίνες για το σπίτι σου, όπως όλες οι νέες κοπέλες. Ετσι έκανε και αυτή: πήρε πράγματα, έπιπλα και κουρτίνες. Ολες οι νέες έχετε. Η κόρη μου να μην είχε τίποτα; Αυτά έχουν να πουν; Για τις κουρτίνες και τα έπιπλα; Ντροπή! Ντροπή και άδικο μεγάλο! Η κόρη μου δεν έδωσε πολλά χρήματα για τις αγορές της. Εδωσε αυτά που άξιζαν στο σπίτι της. Οπως και εσείς οι άλλες. Και το παίζετε κυρίες. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί με τα λεφτά που έχει. Υπάρχουν γυναίκες που δουλεύουν με μεροκάματο και τα έχουν όλα στο σπίτι τους. Ετσι έκανε και αυτή, όπως όλες οι γυναίκες. Και μαγείρευε και

Keywords
Τυχαία Θέματα