«Να πληρώσει ο Άκης.Η Βίκυ μου είναι αθώα»

19:52 7/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη λύνει τη σιωπή της. Τί λέει για τη χλιδάτη ζωή της κόρης της, το ξέπλυμμα μαύρου χρήματος και τη φυλακή. Πού είναι ο εγγονός της…

Για πρώτη φορά μετά την ημέρα που η Βίκυ Σταμάτη πέρασε την καγκελόπορτα των φυλακών Κορυδαλλού, η μητέρα της αποφασίζει να μιλήσει στα media για να υπερασπιστεί το παιδί της.

«Εκείνος πρέπει να κάτσει στην φυλακή αν έχει κλέψει. Η κόρη μου, όμως, δεν έχει καμμία ευθύνη», λέει η κυρία Γεωργία, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, για την υπόθεση εμπλοκής

του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη στο σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Όσο για τα δημοσιεύματα που παρουσίασαν την κόρη της να ξοδεύει υπέρογκα ποσά για τη διακόσμηση του σπιτιού της (όπως το κορδόνι για τις κουρτίνες που λέγεται ότι κόστισε 2.500 ευρώ), η κυρία Γεωργία απαντά πως η Σταμάτη «δεν έδωσε πολλά χρήματα για τις αγορές της. Έδωσε αυτά που άξιζαν στο σπίτι της».

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη, κρατούν απομονωμένο τον γιο του Τσοχατζόπουλου και της Σταμάτη στο χωριό Ζέλι της Φθιώτιδας.

Πληροφορίες επίσης που είδαν χτες το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα έχει παραχωρήσει μέσα από το κελί του στην 6η πτέρυγα Κορυδαλλού και ο Άκης Τσοχατζόπουλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα