Και όμως κινούνται – Τo FOX φέρνει κοντά μας τον τέταρτο κύκλο του Walking Dead

Η σειρά που κάθε χρόνο καταρρίπτει τα ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική, «The Walking Dead» επιστρέφει στο FOX με τον 4ο κύκλο, λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική. Μεγάλη πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 22:30 αποκλειστικά στο FOX!

Στο νέο κύκλο βρίσκουμε το Rick (Andrew Lincoln) και την ομάδα στο φαινομενικά ασφαλές περιβάλλον της φυλακής. Όμως η ηρεμία δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς οι ‘walkers’ και οι εξωτερικές απειλές δεν είναι τίποτα μπροστά στον κίνδυνο που κρύβεται μέσα από τα συρματοπλέγματα. Το

σπίτι των επιζώντων και ο νέος τρόπος ζωής τους θα τεθεί σε δοκιμασία, ενώ ο αγώνας για την επιβίωση θα είναι σκληρός και γεμάτος προκλήσεις.

Το «The Walking Dead» είναι η τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης σειράς comics του Robert Kirkman, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Andrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Scott Wilson, Melissa McBride, David Morrissey, Emily Kinney, Danai Gurira, Chad Coleman και Sonequa Martin-Green. Θα δούμε επίσης αρκετά νέα πρόσωπα όπως o Lawrence Gilliard Jr. (The Wire).

Η σειρά έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων 2 βραβεία Emmy® (Καλύτερο Μακιγιάζ) και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερη Τηλεοπτική Σειρά – Δράμα.

Η αναμονή τελείωσε! Η πρεμιέρα του 4ου κύκλου «The Walking Dead» έρχεται αποκλειστικά στο FOX, αμέσως μετά την Αμερική.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ @ 22:30 ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα