Ηθοποιός σήκωσε τη μπλούζα της και τα ΄δειξε στον καθαριστή τζαμιών [βίντεο]

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί πολλές φορές περνάνε μια φάση που θέλουν να έχουν μια κάμερα να τους τραβάει. Γι΄αυτό πολλές φορές βάζουν κάμερα στο στούντιο και καταγράφουν τις εκπομπές τους. Έτσι, αυτός ο ελβετικός σουγιάς, η ηθοποιός, μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός θέλησε να δηλώσει την αγανάκτηση της βγάζοντας έξω το στήθος της.

Και δεν το έδειξε απλά. Έβαλε στόχο να τρελάνει έναν εργαζόμενο άνθρωπο την ώρα που έκανε τη δουλειά του. Η Σοφία Μονκ είναι παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σίδνεϊ και έχει την πρωινή εκπομπή. Ο σταθμός στεγάζεται σε ένα μεγάλο κτήριο.

Και ήταν η μέρα που ο καθαριστής θα πήγαινε να καθαρίσει τα τζάμια από την εξωτερική μεριά και να επιτελέσει το ριψοκίνδυνο έργο του.

Τι το ήθελε...η Μονκ θέλησε να τον τρελάνει, να τον κάνει να τα χάσει και είχε έτοιμο τον τρόπο. Σήκωσε απλά τη μπλούζα της και του έδειξε το στήθος της. Ο λόγος; Είχε αρχίσει να βαριέται η κοπέλα και γι΄αυτό είπε να το διασκεδάσει έτσι. Μάλιστα, έκανε πλάκα στον καθαριστή και του φώναζε «βλέπω μια ανύψωση στο παντελόνι σου».

)

Keywords
Τυχαία Θέματα