Αυτοί είναι οι τρεις επιβάτες που έχασαν την πτήση της Malaysian και σώθηκαν [εικόνες]

Τύχη «βουνό» είχαν τρεις από τους 239 επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους της Malaysian Airlines το οποίο από τα ξημερώματα του Σαββάτου έχει χαθεί από τα ραντάρ.

Συγκεκριμένα, πέμπτη μέρα άκαρπων ερευνών, και οι ομάδες διάσωσης από 9 χώρες αν και ένωσαν τις δυνάμεις τους, δεν έχουν ακόμη βρει το παραμικρό στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου του εξαφανισμένου αεροσκάφους. Μάλιστα, οι Αρχές ζήτησαν και πήραν βοήθεια από την Κίνα και την Ινδία για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που

χάθηκε ενώ εκτελούσε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Μέχρι στιγμής οι μόνοι που έχουν εντοπισθεί είναι τρεις άνθρωποι που στάθηκαν τόσο τυχεροί ώστε απλά να μην επιβιβασθούν στο μοιραίο αεροσκάφος.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος είναι ο 57χρονος Γκρεγκ Καντελάρια, από το Χιούστον. Ο κ. Καλεντάρια είναι υπάλληλος της IBM και ήταν καλεσμένος να μιλήσει σε ένα συνέδριο στο Πεκίνο, αλλά αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην πάει, ενώ ματαίωσε την πτήση του, λίγες ημέρες νωρίτερα. «Πανικοβληθήκαμε μόλις το ακούσαμε. Η γυναίκα μου Μπρουκ άσπρισε και χρειάστηκε τη βοήθεια ενός σερβιτόρου που ήταν δίπλα» είπε ο τυχερός Γκρεγκ στην Houston Chronicle.

Ο Καντελάρια και η σύζυγός του σε ένα άλλο αεροπορικό ταξίδι τους

Οι δύο επόμενοι είναι ο 27χρονος Ιταλός, Λουίντζι Μαράλντι και ο 30χρονος Αυστριακός, Κριστιάν Κοζέλ. Αυτά τα δύο άτομα δεν ταξίδεψαν γιατί έχασαν τα διαβατήριά τους, λίγες ώρες πριν την επιβίβαση... τα έγγραφά τους όμως ταξίδεψαν αφού στην πραγματικότητα δεν χάθηκαν αλλά εκλάπησαν από τον19χρονο Pouria Nour Mohmammad Mehrdad (χρησιμοποίησε του Λουίντζι Μαράλντι) και από τον29χρονο Ιρανό, Ντελαβάρ Σαγέντ Μοχαμάντ Ρεζά.

Οι Αρχές έστρεψαν στην προσοχή τους στα δύο άτομα που ταξίδεψαν με τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και με εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Μέχρι τώρα τίποτε δεν μαρτυρεί πως τα δύο αυτά άτομα έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση του αεροπλάνου, αφού οι μαρτυρίες έχουν καταλήξει πως θα ζητούσαν άσυλο μόλις έφθαναν στον προορισμό τους.

Αυτοί είναι οι δύο Ιρανοί που ταξίδεψαν με τα πλαστά διαβατήρια

Keywords
Τυχαία Θέματα