Ήταν καλύτερη: Ο σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς την απάτησε με πορνοστάρ [εικόνα]

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χώρισε από τον αγαπημένο της και μάλιστα θέλησε να τον ρεζιλέψει λέγοντας πάνω στην σκηνή πως την απάτησε.
Η τραγουδίστρια ήταν με τον Ντέιβιντ Λουκάντο τον τελευταίο 1,5 χρόνο αλλά τελικά χώρισε. Ο λόγος ήταν άγνωστος μέχρι την στιγμή που η Μπρίτνεϊ έσπασε την σιωπή της στη σκηνή, αλλά παρ’ όλα αυτά ο πρώην σύντροφος της αρνείται τα πάντα.

Τώρα όμως ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι ο Ντέιβιντ απάτησε την Μπρίτνεϊ με την πορνοστάρ Κάλι Λι. Μάλιστα, ο Λουκάντο και η Λι λέγεται πως απαθανατίστηκαν σε βίντεο να φιλιούνται και ο πατέρας της Μπρίτνεϊ αγόρασε το υλικό, το οποίο και έδειξε στην κόρη του!

Η Μπρίτνεϊ, μόλις είχε μάθει για την πορνοστάρ, της έστειλε απειλητικό γράμμα στο οποίο έγραφε μεταξύ άλλων: «Είμαι τόσο πλούσια, που θα σε καταστρέψω». Παράλληλα την απειλούσε να μην πει σε κανέναν όλα όσα της είχε αποκαλύψει ο Ντέιβιντ για την σχέση του με την Σπίαρς.

Και η υπόθεση δεν θα σταματήσει εδώ, καθώς η Κάλι ετοιμάζεται να απαντήσει νομικά στην Μπρίτνεϊ, οπότε οι δύο γυναίκες δεν αποκλείεται να βρεθούν αντιμέτωπες στα δικαστήρια.

The post Ήταν καλύτερη: Ο σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς την απάτησε με πορνοστάρ [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα