Ισραηλινός κατάσκοπος ο παραγωγός του Fight Club, Pretty Woman και L.A. Confidential

Τον πρώτο κανόνα του Fight Club «ξέχασε» ο παραγωγός της ταινίας Άρνον Μίλχαν αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή του τη σχέση του με τη Μοσάντ. Ο παραγωγός του Χόλιγουντ ταινιών όπως το Pretty Woman, το L.A. Confidential και το Fight Club παραδέχθηκε ότι υπήρξε κατάσκοπος του Ισραήλ, για θέματα που αφορούσαν το

πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας.

«Το έκανα για την πατρίδα μου και είμαι υπερήφανος γι' αυτό» είπε στη διάρκεια συνέντευξής του σε δημοφιλές σόου στο Ισραήλ.

Ο 68χρονος Μίλχαν δήλωσε ότι είχε στρατολογηθεί τη δεκαετία του 1960 από το Γραφείο Επιστημονικών Υποθέσεων του Ισραήλ. Τότε, ήταν ιδιοκτήτης μιας εταιρείας λιπασμάτων και δηλώνει ότι βοήθησε το γραφείο να αποκτήσει επιστημονικές και τεχνικές πληροφορίες για απόρρητα προγράμματα άμυνας. Το ερευνητικό πρόγραμμα του Ισραήλ, Uvda, αναφέρει ότι σε κάποια χρονική στιγμή, ο Άρνον Μίλχαν διοικούσε 30 εταιρείες σε 17 χώρες για λογαριασμό του Ισραήλ.

Στον στενό φιλικό κύκλο του ισραηλινού επιχειρηματία ανήκουν μεγάλες αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Ράσελ Κρόου, ο Μπεν Άφλεκτ, ο Μπραντ Πίτ και η Αντζελίνα Τζολί, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει επίσης πως στην κατασκοπευτική του δράση τον βοήθησαν και μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ αποφεύγοντας ωστόσο να τα κατονομάσει.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα