Η σέξι Ταμάρα μόνη στο κρεβάτι!

17:01 9/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Προσφάτως χωρισμένη και απαρηγόρητη η κληρονόμος του μεγάλου αφεντικού της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, πνίγει τον πόνο της σε μια σούπερ σέξι φωτογράφηση.

Η Ταμάρα Έκλεστοουν έστειλε σπίτι του τον Ομάρ Κιάμι επειδή κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο μακράς διαρκείας (ελεεινό και σιχαμένο το χαρακτήρισε η ίδια) όπου γλεντάει άγρια με τους κοληττούς του και μια τσίτσιδη στριπτιζού. Ο χωρισμός την πλήγωσε βαθύτατα καθότι είχε μπει σε διαδικασία ετοιμασιών για τον γάμο τους ενώ τώρα ούτε νυφικό προβάρει, ούτε να δει στα μάτια τους άλλους jet setters μπορεί.

Για να ξεπεράσει την πίκρα της, η 28χρονη κόρη του δισεκατομμυριούχου Μπέρνι Έκλεστοουν, έφυγε από το Λονδίνο όπου έμενε με τον πρώην σύντροφό της κι αντί να πάει στη Νέα Υόρκη που είναι το σπίτι της, επισκέφτηκε την νιόπαντρη αδερφή της, Πέτρα, στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους πέρασαν ολόκληρες ενδομάδες στα μαγαζιά για ψώνια και στα καλύτερα εστιατόρια και κλαμπ της πόλης για διασκέδαση. Η Ταμάρα ένιωσε τόσο καλά που αποφάσισε να φορέσει τις ψηλοτάκουνες Louboutin της, να βγει από τα ρούχα της, να ξαπλώσει με πολλά υποσχόμενο βλέμμα στο κρεββάτι και να δείξει στον Ομάρ τί έχασε όταν έτρωγε σούσι από το κορμί μιας άλλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα