Η Τζένιφερ Λόρενς φωτογραφίζεται και απαντά για τις γυμνές φωτογραφίες [εικόνες]

Με νέα φωτογράφιση απαντά η Τζένιφερ Λόρενς στο σκάνδαλο των γυμνών της φωτογραφιών που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Το περιοδικό Vanity Fair, λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του, έδωσε στη δημοσιότητα το νέο υλικό της διάσημης ηθοποιού του «Hunger Games» και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Λόρενς στο περιοδικό, αναφέρθηκε στο γεγονός της διαρροής των προσωπικών της δεδομένων και φανερά ενοχλημένη υποστήριξε πως φοβήθηκε πολύ για την εξέλιξη της καριέρας της ύστερα από όλο αυτό. «Δεν πηγαίνω γυρεύοντας», δήλωσε η 24χρονη Λόρενς, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως «ό,τι κάνει ο καθένας με το σώμα του είναι δική του επιλογή».

Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν μία από τις πολλές διάσημες κυρίες που είδαν τις προσωπικές τους φωτογραφίες να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη δική τους συναίνεση και παραδέχεται πως σοκαρίστηκε από την έκταση που πήρε το θέμα. [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Το περιοδικό κυκλοφορεί την Πέμπτη στην Αμερική και η συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού αναμένεται να συζητηθεί. Ελπίζουμε πάντως το πάθημα να τους γίνει μάθημα και να σταματήσουν να εμπιστεύονται τυφλά την τεχνολογία.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Τζένιφερ Λόρενς φωτογραφίζεται και απαντά για τις γυμνές φωτογραφίες [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα