Αμφίβολος ο Τοροσίδης και οι σκέψεις του Ρανιέρι

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση εν όψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών αγώνων για το EURO 2016, με την Φινλανδία στο Ελσίνκι και ο Κλαούντιο Ρανιέρι είδε τον Βασίλη Τοροσίδη να αποχωρεί από την προπόνηση στον Άγιο Κοσμά και τον Ιταλό τεχνικό να προβληματίζεται για το βασικό σχήμα...

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και το μεσημέρι της Πέμπτης

(9/10, 15:15) αναμένεται να αναχωρήσει η «γαλανόλευκη» αποστολή με προορισμό το Ελσίνκι όπου το Σάββατο θα διεκδικήσουν το πρώτο τρίποντο επί εποχής Κλαούντιο Ρανιέρι. Τα προβλήματα ωστόσο δεν λένε να κοπάσουν, καθώς μετά τον αποκλεισμό από την αποστολή των τραυματιών: Χοσέ Χολέμπας, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Παναγιώτη Κονέ και Αβραάμ Παπαδόπουλο προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Ο «Ρωμαίος» δεξιός οπισθοφύλακας δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης, λόγω οσφυαλγίας και η συμμετοχή του στο βασικό σχήμα στον αγώνα με την Φινλανδία κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ερωτηματικό, υπάρχει και στην συμμετοχή του Κώστα Μανωλά, ο οποίος την Τετάρτη (8/10) δεν προπονήθηκε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων [διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], ενώ στην σημερινή προπόνηση επιδόθηκε σε ατομικό πρόγραμμα.

Οι σκέψεις και οι προβληματισμοί του Ρανιέρι

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έπαθε και έμαθε από την πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Ρουμανία και στην ήττα στο ντεμπούτο του ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδος. Ο Ιταλός κόουτς το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται για το ποιους παίκτες θα παρατάξει το Σάββατο (10/10) στο Ελσίνκι και οι προβληματισμοί του είναι στην άμυνα, ειδικά στα άκρα αυτής. Οι τελευταίες εξελίξεις δεν ευνοούν την σκέψη του Ρανιέρι, ο οποίος είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του να χρησιμοποιήσει στα αριστερά της άμυνας τον Βασίλη Τοροσίδη, εν τούτοις μετά τη σημερινή προπόνηση και την οσφυαλγία που υπέστη ο «Τόρο» ίσως να μην ξεκινήσει βασικός.

Οπότε, ο Ιταλός τσεκάρει τις υπόλοιπες επιλογές βάσεις της αποστολής που επέλεξε. Στα δεξιά μπορεί να παίξει ο Βύντρα και ο Σκόνδρας, ενώ στην αριστερή πλευρά θέση θα διεκδικήσουν οι Κώστας Σταφυλίδης και Κώστας Γιαννούλης, εκτός κι αν μέχρι το Σάββατο η κατάσταση με τον Βασίλη Τοροσίδη ανατραπεί και αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί. Τότε είναι πολύ πιθανό, ο Βύντρα να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τοροσίδης στο αριστερό.

Επιπλέον, ο Ιταλός βρίσκεται σε δίλημμα σε ό, τι αφορά την γραμμή κρούσης. Στην πρεμιέρα με την Ρουμανία επέλεξε να ξεκινήσει τον Κώστα Μήτρογλου και αυτή η επιλογή δεν του βγήκε. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, δανεικός από την Φούλαμ, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Μήτρογλου πριν το Μουντιάλ. Από την άλλη, ο Κλάους Αθανασιάδης βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα, σκοράρει κατά βούληση και ίσως ο Ρανιέρι θα πρέπει να επανεκτιμήσει το φορμάρισμα του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

The post Αμφίβολος ο Τοροσίδης και οι σκέψεις του Ρανιέρι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα