Από την Μενεγάκη στην Σπυροπούλου: Η εκδίκηση της ξανθιάς [μέρος α’]

Κάποτε για να κάνεις εκπομπή χρειαζόταν γνώση, εμπειρία, ετοιμολογία και –γιατί όχι- ωραία εμφάνιση. Τα τελευταία χρόνια στην προαναφερθείσα λίστα έχει προστεθεί ένα ακόμα γνώρισμα, το ξανθό μαλλί!

Αυτή η μεγάλη λίστα με τις ξανθιές τηλεπερσόνες ξεκινά φυσικά με τη αμετανόητη και πιστή στο χρώμα των μαλλιών της, Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης σχεδόν δύο δεκαετίες μεσουρανεί

στην μικρή οθόνη με μία πλούσια πορεία σε μεταγραφές, γεγονότα της ζωής της που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας, όπως το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο και η σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, και αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση της με αυξομειώσεις κιλών και διαφορετικά λουκ. Αυτό που δεν διαφοροποιήθηκε ποτέ και την χαρακτηρίζει 100% είναι αυτό το ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. Σε συνδυασμό με την επιτηδευμένη αφέλειά της και τις ατάκες της, θα τολμούσε να πει κανείς ότι την έχει καθιερώσει στο χώρο της τηλεόρασης ως την πιο έξυπνη ξανθιά!

Το παράδειγμά της, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει η καλή της φίλη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Έχοντα βάλει σκοπό στην καριέρα της να γίνει η νέα Ελένη –αβέβαιο το αν θα τα καταφέρει- μεταξύ άλλων είπε να υιοθετήσει και το στυλ στα μαλλιά. Έτσι, το πουλέν του Alpha έχει πάντα ανοιχτά ξανθά μαλλιά, άλλοτε μπούκλες άλλοτε ίσια, τα οποία πηγαίνουν αρκετά με τα χρώματα του προσώπου της. Ε και ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε και με τις ατάκες που ξεστομίζει κατά περιόδους

Προχωράμε με την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια δεν αποχωρίστηκε το ξανθό της χρώμα ούτε στις δύο της εγκυμοσύνες προτιμώντας η ρίζα της να βγαίνει δύο και τρία δάχτυλα. Η sexy mama αξίζει να αναφερθεί ότι κατά το ξεκίνημά της στον τηλεοπτικό σταθμό «ΤV 100», εμφανιζόταν με καστανά μαλλιά. Η αλλαγή έγινε όταν μετακινήθηκε στο Alter για να αναλάβει μεσημεριανή εκπομπή κουτσομπολίστικου περιεχομένου. Και κουτσομπολιό και πιασάρικο χωρίς ξανθό.. γίνεται; Δεν γίνεται!

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή για τα ξανθά μακριά μαλλιά της, τα οποία όπως έχει πει αρκετές φορές δεν θα ήθελε να αλλάξει ποτέ! Όμως η φύση την προίκισε με άλλα χρώματα. Η παρουσιάστρια μέχρι και που τελείωσε του σχολείο ήταν μελαχρινή με ίσια μαλλιά και φυσικά χωρίς κανένα εξτένσιον και τρέσα. Γεγονός που άλλαξε ριζικά στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα όπου ξαφνικά το μαλλί άρχιζε να ανοίγει και να πυκνώνει.

Γι’ αυτό το κορίτσι δεν μπορείς να πεις και πολλά. Ξανθιά, μελαχρινή, καστανή, ό,τι κι αν κάνει της ταιριάζει γάντι. Ωστόσο, η Δούκισσα Νομικού τα τελευταία χρόνια δηλώνει φανατική του ξανθού, είτε με ανταύγειες είτε με βαφή, και όπως φαίνεται δεν έχει σκοπό να το αποχωριστεί αφού της έχει φέρει γούρι. Από τη μία βρέθηκε δίπλα στο Θέμο Αναστασιάδη, από την άλλη ανέλαβε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σόου, το «Dancing with the stars». Μήπως τελικά η Δούκισσα αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα του ότι οι ξανθιές δεν είναι και έξυπνες;

Την αποκαλούν σταχτοπούτα της μικρής οθόνης ενώ η καριέρα της τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευτεί. Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου, μία ακόμα ξανθιά τηλεπερσόνα. Η παρουσιάστρια που στο παρελθόν υπήρξε με αρκετά σκούρα μαλλιά, το τελευταίο διάστημα όχι μόνο μένει και επιμένει στο ξανθό αλλά έχει γίνει και το κεντρικό πρόσωπο εταιρίας με βαφές μαλλιών. Πάντως, αυτή η απόχρωση της ταιριάζει περισσότερο και δένει άριστα με το νάζι, το σκέρτσο και την αθωότητα που την χαρακτηρίζουν.

The post Από την Μενεγάκη στην Σπυροπούλου: Η εκδίκηση της ξανθιάς [μέρος α’] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα