Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα απαντά στους επικριτές της

Η Μπέτυ Μπαζιάνα περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει σε όσους την κατηγορούν ότι επελέγη για να διδάξει στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας επειδή είναι σύζυγος του πρωθυπουργού.

Η κ. Μπαζιάνα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News σημειώνει ότι δεν θα μπορούσε να σταματήσει να εργάζεται. Νιώθει «τιμή, γιατί ένα ΑΕΙ με επιλέγει να διδάξω και ευθύνη γιατί η διδασκαλία είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά» και συμπληρώνει: «Έθεσα το έργο μου στην κρίση

του πανεπιστημίου και εκείνο έκανε την επιλογή του με βάση συγκεκριμένα κριτήρια ας κριθώ γι' αυτό που είμαι και γι' αυτό που πράττω, όχι για τον σύζυγό μου. Μια τέτοια αντίληψη είναι υποτιμητική για κάθε γυναίκα».

Στο ερώτημα «γιατί το κάνει;» απαντά «για τη διδακτική εμπειρία». Όσο για το μισθό της, λέει πως είναι «μια πολύ φτηνή επιλογή για το πανεπιστήμιο». Είναι δημόσιος υπάλληλος που θα αμείβεται βάσει νόμου με το 1/3 του μισθού του έκτακτου διδάσκοντα. Δηλαδή δεν θα φτάνει καν για τις μετακινήσεις της. «Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Η δουλειά αυτή δίνει πολύ μεγάλη χαρά», λέει.

The post Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα απαντά στους επικριτές της appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα