Η συγκλονιστική αφοσίωση στο έργο του Χιθ Λέτζερ – Κρατούσε ημερολόγιο για τον Τζόκερ!

13:01 2/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Ένα συναρπαστικό νέο βίντεο, που ενδεχομένως να φωτίσει λίγο τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του Χιθ Λέτζερ, έχει βγει στην επιφάνεια. Σε αυτό, ο πατέρας του ξεφυλλίζει ένα ημερολόγιο, το οποίο ο γιος του είχε δημιουργήσει αποκλειστικά και μόνο για τον Τζόκερ, τον αξέχαστο ρόλο που του χάρισε Όσκαρ μετά θάνατον.

Το

ημερολόγιο αποτελεί ένα εκτενές πορτραίτο του τί θεωρούσε ο Λέτζερ πως θα είχε στο μυαλό του ο Τζόκερ, γεμάτο με ατελείωτες σημειώσεις, ζωγραφιές, σκίτσα και αποκόμματα από περιοδικά και εφημερίδες. Ο ηθοποιός έχει συμπεριλάβει τα πάντα, από σελίδες κόμικ, μέχρι και φωτογραφία του Malcolm McDowell, στην ιστορική απεικόνιση του ψυχοπαθούς Alex DeLarge, στην ταινία «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι».

Καθώς ο πατέρας του θρυλικού ηθοποιού συζητάει για το ημερολόγιο, το «στοιχειωμένο» Όσκαρ του γιου του στέκεται λίγα εκατοστά πιο δίπλα στο τραπέζι.Το βίντεο προέρχεται από τα γυρίσματα ενός επεισοδίου της γερμανικής σειράς «Too Young to Die», με τίτλο «Heath Ledger: Favorite of the Gods».

Ο πατέρας του, Κιμ Λέτζερ, μιλάει για την απίστευτη αφοσίωση του γιου του, άπαξ και αναλάμβανε κάποιον ρόλο: «Ήταν ικανός να κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για εβδομάδες», τονίζει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα