59ο Ράλλυ Ακρόπολις: Φτάνοντας προς το τέλος – Τραυματίστηκε θεατής

12:33 2/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Δύο Ειδικές Διαδρομές μένουν για να τερματίσει o Εθνικός μας αγώνας και ο Jari Matti Latvala μένει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Στις δύο πρώτες Ειδικές Διαδρομές Πίσσια 1 και Λουτράκι 1 ο Andreas Mikkelsen σημείωσε τον καλύτερο χρόνο και είναι στην τέταρτη θέση εμπρός από τον Nasser Al Attiya.

Στη γενική ι Jari-Matti Latvala, Dani Sordo και Thierry Neuville συνεχίζουν προς τον τερματισμό προσπαθώντας να αποφύγουν ρίσκα και λάθη.

Παράλληλα σημειώθηκε και ένας ελαφρύς τραυματισμός θεατή μετά από έξοδο του αυτοκινήτου με το νούμερο 45 που οδηγούσε ο Villanueva.

Του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες στο σημείο.

Δείτε τις δηλώσεις των πρώτων

HIRVONEN Mikko – LEHTINEN Jarmo

«Ήταν εντάξει. Η 1η ειδική είχε αρκετές λακκούβες, αλλά ο δρόμος είναι γενικά σε καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσω να κερδίσω βαθμούς στην Power Stage».

SORDO Daniel – DEL BARRIO Carlos

«Το πρωινό ήταν καλό, η οδήγησή μου ψύχραιμη. Θέλω να τερματίσω στη θέση που βρισκόμαστε. Δε θα πιέσω στην Power Stage».

OSTBERG Mads – ANDERSSON Jonas

«Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλά είχα δύο τετ-α-κε, που μου στοίχισαν 6-7 δλ. στην 1η ειδική και 4-5 στη 2η. Δεν κάνω ιδιαίτερα σχέδια για την Power Stage, απλώς θα οδηγήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ».

NOVIKOV Evgeny – MINOR Ilka

«Ήταν εντάξει το πρωί. Όλα δουλεύουν καλά. Θα προσπαθήσω να κερδίσω βαθμούς στην Power Stage».

AL ATTIYAH Nasser – BERNACCHINI Giovanni

«Δεν ήταν εύκολο, γιατί ο Mikkelsen πιέζει πολύ. Έχουμε ακόμα δύο ειδικές, όλα μπορούν να συμβούν. Θα διατηρήσω την ίδια ταχύτητα και θα δούμε τι θα γίνει».

LATVALA Jari-Matti – ANTTILA Miikka

«Όλα καλά. Προσπαθώ να διατηρήσω το ρυθμό και να συγκρατήσω τον εαυτό μου να μην πάει γρήγορα. Δεν είναι εύκολο. Δε σκέφτομαι την Power Stage, χτες ήταν πιο εύκολο να διατηρήσω το ρυθμό».

OGIER Sébastien – INGRASSIA Julien

«Ήταν καλά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Μόνο το δεύτερο κομμάτι της 1ης ειδικής ήταν χειρότερο, η κατηφόρα ήταν δύσκολη. Είναι πάντα δύσκολο να καθαρίζεις το δρόμο».

MIKKELSEN Andreas – MARKKULA Mikko

«Ήθελα να περάσω τον Nasser. Έχουμε ακόμα δύο ειδικές. Είχαμε καλό ρυθμό το πρωί και τώρα θα πιέσουμε, ίσως όχι τόσο πολύ όσο το πρωί».

NEUVILLE Thierry – GILSOUL Nicolas

«Νιώθω καλά. Οδηγώ προσεκτικά και προσπαθώ να αποφύγω τις πέτρες. Δεν πιέζω και δε θα πιέσω ούτε και στην Power Stage».

PROKOP Martin – ERNST Michal

«Είχαμε κάποια προβλήματα, γιατί χάσαμε τις ιδανικές γραμμές. Αλλά οι χρόνοι ήταν σχετικά καλοί, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα