Η Σούκι Γουότερχαουζ έχει τον κόσμο… στα πόδια της

Η Σούκι Γουότερχαουζ είναι γνωστή στον κόσμο της μόδας για την πορεία της, σε αυτόν της σόουμπιζ για τη σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ αλλά και σε σένα για το κορμί-λαμπάδα που κατέχει.

Κόρη πλαστικού χειρουργού από το Λονδίνο, κατάλαβε πολύ νωρίς στη ζωή της τι θέλει να κάνει. Ξεκίνησε να φωτογραφίζεται ως μοντέλο πριν καλά καλά συμπληρώσει τα 16 της χρόνια και στα 19 της η συμμετοχή της στη διαφημιστική καμπάνια των εσωρούχων «Marks and Spencer» την έκανε γνωστή σε όλον

τον κόσμο. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η όμορφη Σούκι φιλοξενήθηκε στα εξώφυλλα των Vogue, Stylist Magazine, Love Magazine αλλά και άλλων γνωστών περιοδικών, κάτι που σηματοδότησε το ξεκίνημά της ως τοπ μόντελ.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τον Μάρτιο του 2013 έγινε γνωστή η σχέση της με τον 39χρονο ηθοποιό, για τον οποίον μιλάει σπάνια δημόσια. Τον τελευταίο καιρό η σχέση του ζευγαριού, παρά τα όσα γράφονται, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με το μοντέλο να σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει το σπίτι της στο βροχερό Λονδίνο και να μετακομίσει στο σπίτι του αγαπημένου της στην Καλιφόρνια.

The post Η Σούκι Γουότερχαουζ έχει τον κόσμο… στα πόδια της appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα