Η σέξι βουλευτής που άναψε φωτιές στην Ουκρανία με την εμφάνιση και το… «μυαλό» της [εικόνες]

Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες της νομίζει πως είναι μοντέλο και δεν έχει άδικο. Η Αλαίν Κοσίλεβα μπορεί να είναι μόλις 24 ετών αλλά εκτός από το μόντελινγκ είναι και στην πολιτική καθώς είναι η εκπρόσωπος του Ριζοσπαστικού Κόμματος της Ουκρανίας.

Η νεαρή έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών στην χώρα της. Η βουλευτής αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Kharakiv National και την ανακάλυψε ο ηγέτης του Ριζοσπαστικού Κόμματος της Ουκρανίας Όλεχ Λιάσκο. Η Αλαίν δεν διστάζει να ποστάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της οι οποίες προκαλούν την έντονη δυσαρέσκεια κάποιων που θεωρούν ότι δεν αρμόζουν σε μία εκπρόσωπο του κοινοβουλίου.

Και ενώ οι ψηφοφόροι του Ριζοσπαστικού Κόμματος δεν την θέλουν καθόλου, οι υπόλοιποι την θαυμάζουν για τα κάλλη της. Πάντως η νεαρή έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας ήδη από τον Νοέμβριο καθώς δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το πολιτικό σύστημα της Ουκρανίας. Επίσης, η ίδια ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει εθελοντική εργασία σε ένα τοπικό νοσοκομείο, όμως οι εργαζόμενοι υποστήριξαν ότι δεν την είδαν ποτέ εκεί.

Την ίδια στιγμή η Αλαίν πόσταρε φωτογραφίες από το νοσοκομείο χωρίς να διευκρινίζει σε ποιο ακριβώς είναι. Από τα στιγμιότυπα που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πασιφανές ότι έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί το πρόσωπο της και να αλλάξει η εμφάνιση της σε σχέση με μερικά χρόνια πριν, τότε που ήταν καστανή.

Η βουλευτής δηλώνει πως δεν ασχολείται με τα κακεντρεχή σχόλια και δηλώνει πως προτεραιότητα της είναι η «βελτίωση του κόσμου». Το αν θα μπορέσει να δώσει απαντήσεις στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ουκρανία ένας άνθρωπος που δεν ξέρει το πολιτικό σύστημα είναι απίθανο. Πάντως το σίγουρο είναι ότι όταν ήταν μοντέλο τα κατάφερνε καλύτερα, κάτι που το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίσεις της.

1 από 17 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η σέξι βουλευτής που άναψε φωτιές στην Ουκρανία με την εμφάνιση και το… «μυαλό» της [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα