Ο Χρήστος Χολίδης μιλά για τις «μπουνιές» με τον Γονίδη και το χωρισμό του με τη Χριστίνα Μουστάκα [βίντεο]

Την προηγούμενη εβδομάδα η εφημερίδα RealNews είχε δημοσίευμα που μιλούσε για χωρισμό του Χρήστου Χολίδη με την Χριστίνα Μουστάκα. Όλες αυτές τις μέρες ο ίδιος δεν μιλούσε και είχε βάλει τον μάνατζερ του να παίρνει τηλέφωνα για να αναιρεί την είδηση. Επίσης, θέλησε να αναιρέσει και αυτό που είχε γραφτεί στο toratora.gr ότι οι σχέσεις του με τον Σταμάτη Γονίδη δεν είναι καλές και ότι τσακώνονται για το πρόγραμμα.

Το Σαββατοκύριακο ο τραγουδιστής

βγήκε να μιλήσει μόνος του, προφανώς καθ’ υπόδειξη του μάνατζερ του. «Ανέκδοτα είναι αυτά. Είμαι πολύ καλά, δόξα τον Θεό. Βλέπω ότι το έργο επαναλαμβάνεται. Έφτασε η ώρα που δεν είχα εμφανιστεί. Τώρα χώρισα, την άλλη εβδομάδα παντρεύομαι, μετά ξαναχώρισα, τα ξαναβρήκα... Είμαι πολύ καλά και πολύ τυχερός! Ανέκδοτο είναι και αστείο» ανέφερε για τον φημολογούμενο χωρισμό με την Χριστίνα Μουστάκα και στη συνέχεια μίλησε και για τα περί άσχημων σχέσεων με τον Σταμάτη Γονίδη.

«Γράφτηκαν και κάτι πράγματα ότι μαλώσαμε με τον Σταμάτη, ότι παίζουμε μπουνιές και τέτοια. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Έχω μια τρομερή σχέση, μακάρι όλες οι συνεργασίες να είναι έτσι, σέβομαι πάρα πολύ και τον Σταμάτη, με έχει βοηθήσει, μου έχει δώσει τραγούδια. Ευγνώμων είμαι, δεν παίζουμε μπουνιές».

Να πούμε μόνο στον κύριο Χολίδη ότι δεν γράφτηκε πουθενά ότι παίζει μπουνιές με τον Σταμάτη Γονίδη. Μόνο ότι διαφωνούν και τσακώνονται για το πρόγραμμα είχε γραφτεί. Επομένως, μήπως λίγο καρφωθήκατε;

Όσο για το θέμα του χωρισμού, μιας και δεν ισχύει, προβλέπουμε σύντομα ρεπορτάζ με φωτογραφίες του Χρήστου και της Χριστίνας στα περιοδικά να γυμνάζονται μαζί ή να κάνουν ποδήλατο…

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Ο Χρήστος Χολίδης μιλά για τις «μπουνιές» με τον Γονίδη και το χωρισμό του με τη Χριστίνα Μουστάκα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα